Torpedo

A joj... Neki će se uvrijedit :haha:
Da ima najbolju hidrauliku... to bas i neznam.. Ali hidraulika je donekle jos dobra. Moralo bi se tu dosta stvari napravit da bude dobra.

Nitko nikad se nije zalio na pumpu kod nas ako je sipao hidrol ulje a ljudi sipaju sae 30 pa sve sijebu

Pre 3-4 godine u Rumenci video sam u servisu(zaboravio sam ime) pljunuti Torpedo 9006
koji se proizvodi u Alziru :sta:.Traktor je bio nov i cena je bila 35000 ewra. :ppozdrav:

Da,sad dijelove rade Makedonci a traktore Alzirci i vise se nezove Torpedo nego neznam kako nekako cudno e sad kvalitet neznam.Za Makedonske dijelove znam da nevaljaju jer su neprecizno nenapravljeni i nekvalitetni.Korpa je napravljena kao da je tanjir iskruzilo kvaliteta ravna nuli i zupcanici isto tako.Radio sam to i znam.Samo orginal dajcevi dijelovi i nema problema samo cijena je fijuuuuu :sta: :sta: :sta: :udri: ali kvaliteta 100% dobra.

bewisa je napisao(la):
Pre 3-4 godine u Rumenci video sam u servisu(zaboravio sam ime) pljunuti Torpedo 9006
koji se proizvodi u Alziru :sta:.Traktor je bio nov i cena je bila 35000 ewra. :ppozdrav:

To je traktor pod imenom Cirta. Ja znam za par komada 6-taka koji dosta rade, a jel se kvare to nebih znao.

evo iskopao sam neke. Nadam se da se neće ljutit.
TD 9006

Ovo je TD 7506

Uglavnom, koliko ja znam nije se ništa menjalo. Sve je isto. Samo sto su imali malo drukciji haubu.Imali su prednji blatobran.

A ovo ti je serija TX.
Ovdje se vidi da je kabina odvojena jedno 15-20 cm od kabine.

Inace to su traktori od članova sa našeg poljoprivrednog foruma. A jedan je i ovdje aktivan. :cool:

Ovo je deo slike sa onog linka koji si postavio, takvu kabinu nisam dosad video:

90n5l5.jpg

Ma to je kabina mislim od kvarnera torpeda. To su bili torpedo sa perkins motorom. Mislim da su se pravili tamo negdje 2001 godine. Neznam zasto su stavili tu sliku. Mozda neki trik je bio :D :haha:
torpedo75.jpg

S1IC87bHcUmvMmFzv.jpg

zorancile je napisao(la):
Ovo je deo slike sa onog linka koji si postavio, takvu kabinu nisam dosad video:

90n5l5.jpg

To je bio voćarski model Torpeda koji se radio u suradnji sa Carrarom. Kabina, mjenjač, diferencijal... je preuzeto od Carrara. Ta slika nema veze sa Torpedom Kvarner.

ja sam gledao na youtub-u fabriku torpeda to je kao u filmu samo prazne hale i golubovi horor tamo voše nema ni jednog šrafa

Tako je ali u Rijeci se jos da nabaviti dijelova od Torpeda orginal jer su to ljudi pokupili i sad prodavaju ali treba znati ljude.Ja sam kupovao jednom kolegi prednju vucu i blok novi ima covijek magacin.

CAR je napisao(la):
Tako je ali u Rijeci se jos da nabaviti dijelova od Torpeda orginal jer su to ljudi pokupili i sad prodavaju ali treba znati ljude.Ja sam kupovao jednom kolegi prednju vucu i blok novi ima covijek magacin.
To je 100% original...........

To kada je torpedo propao. Onda su radnici koji su radili tamo pokupili dijelove i odnijeli kod sebe doma. Pa se tu i tamo nadje po koji novi dio. Inace ima u Kutini neka privreda koja radi dijelove za torpedo.

Nazad
Vrh