pfta
Član
Ako neko zna brojeve telefona i mesto odakle je ko rastura torpede u delove da mi posalje na p.p. Hvala u napred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
szeky je napisao(la):11x25 kg
Kod nas se pričalo da je fabrika propala i da ne radi od 1991 ili 92. godine?zrine892 je napisao(la):97/98 god su radili zadnje serije torpeda..
Kakvo grejanje sta pricas ti?? Pa to ako se greje nije traktor nego parnjaca! Ja moj teram u oranju celi dan bez gasenja i nije se grejao do sad a naorao se on u VOJVODINI dosta,kako su mi pricali samo su se vozaci menjali i teraj! a za hidraulicnu pumpu nisam imao problema do sad!!nikola94 je napisao(la):zorane.... sta ti mislis o torpedu 9006 dali se greje i kakva mu je hidrulicna pumpa
zorancile je napisao(la):Kod nas se pričalo da je fabrika propala i da ne radi od 1991 ili 92. godine?
nikola94 je napisao(la):dali se greje kar radi malo teze poslove??...
zorancile je napisao(la):Kao i svaki traktor, dok je dobar motor i dok ima odgovarajući priključak i radnu brzinu, nema problema sa grejanjem motora. Treba paziti da motor bude suv zbog vazdušnog hladjenja. Ja znam nekoliko ljudi koji pregreju i Mtz, a svi kažu da je Mtz nepoderiv...
Što se tiče pumpe hidraulika, ako koristiš manje priključke, nema problema. Problem nastaje ako naprimer seješ sa osmorednom sejalicom koju on može da digne, ali kad radi sa njom pregreje ulje u hidrauliku pa onda ne može. Nije problem pumpa nego mala količina ulja u hidrauliku. Može da se reši dodavanjem dodatnog rezervoara za ulje. Inače nova pumpa ima da se kupi za manje od 100 evra.