Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MONTOYA je napisao(la):jesenas sam gledao 45-ica i 539 ga šije a 577 je takođe bolji orač od 75-ice
moja konstatacija je da je bolji orač što si i potvrdio,preglednost i komfor kod novog tipa je možda i bolja,jedino bučnost ide u korist torpeda a potrošnja je približno istaBećarina pusta je napisao(la):Moram nabacit par slova u ovu temu. Radio sam i sa IMT-577 i sa TD-75A i sa TD 7506. Od 577 sam bježao kao vrag od tamjana jer nakon rada sa njim glava puca ko zrela tikva. 577 je nešto malo bolji orač no od 75-ice je veći potrošač i kud i kamo neudobniji, nekomforniji i nepregledniji za vozača. Palac gore za TD 75.
Matić je napisao(la):Ali to i jeste tačno hteo ti to sebi da priznaš ili ne(očigledno ne).
Matić je napisao(la):Ali to i jeste tačno hteo ti to sebi da priznaš ili ne(očigledno ne).
galki je napisao(la):pogotovo sto je na 75 izdrzljiv menjac na 577 mora svake tri godine da se radi