Torpedo

Torpedo 4506 je daleko jači od Imt 539, ja sam prošle godine radio i sa jednim i sa drugim, 4506 vuče konskilder 2,1m skoro kao Imt 558 (i sa njim sam radio prošle godine.)

Moram nabacit par slova u ovu temu. Radio sam i sa IMT-577 i sa TD-75A i sa TD 7506. Od 577 sam bježao kao vrag od tamjana jer nakon rada sa njim glava puca ko zrela tikva. 577 je nešto malo bolji orač no od 75-ice je veći potrošač i kud i kamo neudobniji, nekomforniji i nepregledniji za vozača. Palac gore za TD 75. :D

Bećarina pusta je napisao(la):
Moram nabacit par slova u ovu temu. Radio sam i sa IMT-577 i sa TD-75A i sa TD 7506. Od 577 sam bježao kao vrag od tamjana jer nakon rada sa njim glava puca ko zrela tikva. 577 je nešto malo bolji orač no od 75-ice je veći potrošač i kud i kamo neudobniji, nekomforniji i nepregledniji za vozača. Palac gore za TD 75. :D
moja konstatacija je da je bolji orač što si i potvrdio,preglednost i komfor kod novog tipa je možda i bolja,jedino bučnost ide u korist torpeda a potrošnja je približno ista
zrine :nono:
dođi u goste ove jeseni pa se lično uveri :cao:

Neam potrebe dolazit. Vidio sam sve ja to.. Neam se ja sta uvjeravati. Ono sto je rekao becarina pusta s time se slazem. Al i ne sa ovime sto sti ti rekao da je 539 brži orač od 4506. Nema logike.

nemam se ja šta s tobom ubeđivati i kvariti temu
već sam rekao zašto je brži jer torpedo ima gume(fabričke)14,9-28 i prvom je spor vuče se ko prebijen a drugom ne može vući i 539 prvom brzom ga šiša ko od šale a IMT ima i bolji hidraulik
a ko je bolji orač 577 ili 75-ica bećarina je već potvrdio ono što sam gore napisao

Ma svakako , neka ti bude. Sit sam takvih dokazivanja. I dalje tvrdim da to nije istina.
Ono sto je becarina rekao. Da istina je da je 577 brži u oranju od 7506...
To eto tako kazem jer mi se neda raspravljati. :bravo:

pogotovo sto je na 75 izdrzljiv menjac na 577 mora svake tri godine da se radi :haha:

e jeb* ga sad...jos nisam cuo da je neko na 577 radio menjac...mislim hoce on da ode na blizu 10-ak hiljada rc,ali da neko radi na svakih par godina...

cista laz imam 577 90 god...a ne zna ni on sam koliko je uradio i nikada nije radjen menjac....ispade da je torpedo fend..... :udri:

Kod nas se uglavnom prodaju delovi sumnjivog porekla za Torpedo, tako da baš i ne traju dugo.

kod nas direktno delovi iz engleske dolaze za imt i opet dzaba kvare se :udri:

Nazad
Vrh