nsnidza
Član
Ima li neko soferku i zadnje staklo od siroke kabine za 75-icu, ili zna li nekogde ima da se kupi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Goran staklo meni uzeli valjda 4000 din za prednju i 500 za prevoz city expres! samo da se stavi !!nsnidza je napisao(la):Ima li neko soferku i zadnje staklo od siroke kabine za 75-icu, ili zna li nekogde ima da se kupi
druze tesko ces naci da kupis bilo koji nov deo menjaca za rx.i ja sam imao isti problem prosle godine.Vecinu delova sam pravio kod savije u petrovaradinu(sinhroni,zupcanici,distant platne,plocice sinhrona.....),a ostatak delova sam pronasao na otpadima u vajskoj.matkoviczoran1 je napisao(la):pozdrav,da li neko zna ili ima za rx 100 spojničku šuplju osovinu i sinhrone za menjač.
hvala unapred
babela je napisao(la):druze tesko ces naci da kupis bilo koji nov deo menjaca za rx.i ja sam imao isti problem prosle godine.Vecinu delova sam pravio kod savije u petrovaradinu(sinhroni,zupcanici,distant platne,plocice sinhrona.....),a ostatak delova sam pronasao na otpadima u vajskoj.matkoviczoran1 je napisao(la):pozdrav,da li neko zna ili ima za rx 100 spojničku šuplju osovinu i sinhrone za menjač.
hvala unapred
worm je napisao(la):Gde bi mogao da se nabavi katalog za TD 9006 ili ga neko od vas ima vec u elektronskom obliku pa da mi posalje
.babela je napisao(la):ljudi jel zna mozda neko dali je prodat zadnji trap od RX na licitaciji u Erdeviku?