Torpedo

Znaci ovi sa vodenim hladjenjem su bolji :sta: tu moze nafta da ti curka do mile volje i samo gas jer nema turbine :haha: :haha: :haha:
Bubu je napisao(la):
I meni se svidja taj vazdusar motor kad ti curka nafta ili ulje negde al' samo malko pa to lepo turbina sve uduva u kabinu tako da smrdi kao pumino gnezdo u podne! :haha:

IMT-550 je napisao(la):
Dr.Gruja je napisao(la):
Na turbinu-ventilator sam i ja mislio imam cetiri torpeda i prezadovoljan sam sa njima. ::traktor1:: ::super:: :D
Pa normalno i nenameravas da ih menjas dok sluze :ppozdrav: :cao:
ja imam i sa vodenim i sa vazdusnim hladjenjem! 2 torpeda i jednog svajcarca odlicno to radi i mnogo je bolje nego vodeno sto imam kod rakovice!! zvajcarac ima oko 9000rc i idalje radi vazdusno bez greske kao i kod malog torpeda koji ima preko 5000rc sve ok! a to sto je bubu reko da malko curka nafta, pa gde to da curi nafta stvarno mi nije jasno dali je normalno da ti na traktoru curi nafta :haha:

kombajner je napisao(la):
IMT-550 je napisao(la):
Dr.Gruja je napisao(la):
Na turbinu-ventilator sam i ja mislio imam cetiri torpeda i prezadovoljan sam sa njima. ::traktor1:: ::super:: :D
Pa normalno i nenameravas da ih menjas dok sluze :ppozdrav: :cao:
ja imam i sa vodenim i sa vazdusnim hladjenjem! 2 torpeda i jednog svajcarca odlicno to radi i mnogo je bolje nego vodeno sto imam kod rakovice!! zvajcarac ima oko 9000rc i idalje radi vazdusno bez greske kao i kod malog torpeda koji ima preko 5000rc sve ok! a to sto je bubu reko da malko curka nafta, pa gde to da curi nafta stvarno mi nije jasno dali je normalno da ti na traktoru curi nafta :haha:
Ko ce ga znati sve je moguco,.............. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :ppozdrav: Torpedo ::svaka cast::

Bubu je napisao(la):
Ja zimi zezam drugare koji imaju vazdusare da li su skinuli kais od turbine da im ne pukne od hladnoce!!! :haha: :D
e bravo bas ce puci kajis od hladnoce :D na 4005 ima kais sigurno 10 god jos nije puko al ko zna mozda pukne ako bude mnogo ispod nule ove zime :haha:

worm je napisao(la):
Ugradio sam sat za temperaturu i prikopcao na prvi cilindar do kabine, nikad mi nije presao 100 stepeni i po najvecoj vrucini leti :cool: , obicno mu je temperatura oko 90 :osmeh:
takav ti je sat,inace vazdusaru je radna temperatura na 120c. ::namigivanje::

KishRobert je napisao(la):
takav ti je sat,inace vazdusaru je radna temperatura na 120c. ::namigivanje::

Uglavno torpedi nisu imali onaj sat se brojem koliku stupnjeva piše.
Nego su imali ona polja zelena i crvena. Tako da se nije znalo kolika mu je radna temperatura.
Inače radnda temperatura je 110 stupnjeva.

Uglavno nema potrebe za tim mjeračima. Nego rx-100, rx-120,rx-170 su imali mjerače tempearute i pritisak ulja u motoru.

Pa pobogu nije to imt-e da mora ima 100 sateva na instrument ploči :haha:

Nazad
Vrh