Torpedo

zrine892 je napisao(la):
KishRobert je napisao(la):
takav ti je sat,inace vazdusaru je radna temperatura na 120c. ::namigivanje::

Uglavno torpedi nisu imali onaj sat se brojem koliku stupnjeva piše.
Nego su imali ona polja zelena i crvena. Tako da se nije znalo kolika mu je radna temperatura.
Inače radnda temperatura je 110 stupnjeva.

Uglavno nema potrebe za tim mjeračima. Nego rx-100, rx-120,rx-170 su imali mjerače tempearute i pritisak ulja u motoru.

Pa pobogu nije to imt-e da mora ima 100 sateva na instrument ploči :haha:
Bas tako to je u ono vreme bio kulturniji traktor od IMT-a :haha: :haha: :haha: :ppozdrav:

Ima jedan Deutz-Fahr 105ks 2006god. na prodaju povoljno, pa ako mi naleti dobar kupac ::novac:: mozda i ja pazarim noviju masinu ::traktor::, mada kako je pocelo ovo sa kisom i ledom sad pred zetvu cisto sumnjam da ce biti ista od toga :nono:

genic je napisao(la):
Evo ti par stranica iz kataloga Torpeda, samo predihtuj 'cigle'. Tako sam ja radio.
Traži set gumica i dihtunga za razvodnik RX-170.
Teško ćeš naći nov da kupiš, a i ako nađeš mislim da će biti papreno skupo

Hidraulik Torpedo RX-170 http://www.box.net/shared/bstq7ydkr8

Prvo podizne poluge nisu stajale mirno nego su cijelo vrijeme isle doje gore nekih 10 cm kad im zadam polozaj, sto znaci netsabilan rad hidraulika, kad opteretim poluge teskim prikljuckom onda isto tako padaju nekih 10cm pa se ponovo dignu na zadanu visinu. sad toga vise nema neznam zasto, poluge stoje na mjestu, ali ostaje problem kad podigne prikljucak trebalop bi da se rastereti hidraulika, ali pumpa i dalje pumpa ulje pod tlakom (osjecam po zvuku motora, posebno kod teskih prikljucaka) te je to i razlog zagrijavanja ulja u sistemu. Onda ja nosim prikljucak tako sto onaj leptir sto regulira brzinu spustanja poluga okrenem da zablokira do karaja poluge, te onda rucicu od regulacije polzaja spustim u donji polozaj i time rasteretim hidrauliku.

zorancile je napisao(la):
Šta te interesuje?
Pa neprimer ovako nesto kao sa slike ali za RX-e...... :cao:
mmy7hx.jpg

Imali pomoci za ovu moju hidrauliku, ili mi potvrdite, kad dizem prikljucak pumpa ima opterecenje sto je normalno, kad dostigne zadanu visinu terbalo bi doci od rastetrecenja pumpe, ali kod mene po zvuku motora i dalje pumpa pod tlakom. dali je to normalno jer kad nosim teske prikjlucke ulje se pregrije.

matkoviczoran1 je napisao(la):
pozdrav,da li neko zna ili ima za rx 100 spojničku šuplju osovinu i sinhrone za menjač.
hvala unapred :ppozdrav:
Zorane da li si pitao u prodavnici KND u Novom Sadu, oni imaju delove za Torpedo traktore.

powershift je napisao(la):
Imali pomoci za ovu moju hidrauliku, ili mi potvrdite, kad dizem prikljucak pumpa ima opterecenje sto je normalno, kad dostigne zadanu visinu terbalo bi doci od rastetrecenja pumpe, ali kod mene po zvuku motora i dalje pumpa pod tlakom. dali je to normalno jer kad nosim teske prikjlucke ulje se pregrije.
Koji tip Torpeda?

meshter je napisao(la):
matkoviczoran1 je napisao(la):
pozdrav,da li neko zna ili ima za rx 100 spojničku šuplju osovinu i sinhrone za menjač.
hvala unapred :ppozdrav:
Zorane da li si pitao u prodavnici KND u Novom Sadu, oni imaju delove za Torpedo traktore.

powershift je napisao(la):
Koji tip Torpeda?
Post je spojen: [time]1277229762[/time]

Nazad
Vrh