diesel d-60
Član
Ja sam sebi sam radio isto tako bilo, ali posle 200 sati kad ga ugasim pocelo vec pomalo da spusta… ali nije skakutao bas tako cesto… mora biti i kvalitet delova i svasta da se poslozi da bude to kako fabrika zamisli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rodiću to nije puno,dao sam pre 8 godina toliko u Mikronu čačak,nista uradili nisu. Možeš li nam reći svima ovde bar ako znaš i želiš da podeliš sta je bio glavni problem? A ako vam treba razvodnik po skup je ima moj drug original petoletka traži 200e. Ali msm da vredi jer je PPTKomplet hidraulik da majstor uradi izađe recimo oko 300-350 evra (ruke + delovi) nema više cupkanja, kipuje na leru, drži mašinu i kad se ugasi po par dana... ne spusti ni milimetar... Radio pre 2 meseca
Hoćeš reci kolega da je do razvodnika što cupka??Ja sam se snabdevao svuda, jednostavno nekad naletim nekad ne.. ali ide to sve nekako. Onomad je razvodnik bio 200€ deutz nemacka. Ja naletio slucajno u neki zapakovani iz nekih starih zaliha. A gumice sam bio nasao mislim u knd neke plave.