Rekoh ja da je Nis obično smeće od goriva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve sam to ranije probao i nista. Idem opet. Novi razvodnik imam ali cu pokušati da nije do gumica stari da ostavim. Nervira me 10 godina samo puni puni puni i sve više.Dobrodosao u klub
Tri stvari: manzetna na klipu, gumice u razvodniku i u 90% slucajeva potrosen sam razvodnik. Meni tako cupka godinama. Vremenom sam i oguglao na taj problem.
To tako moraDobrodosao u klub
Tri stvari: manzetna na klipu, gumice u razvodniku i u 90% slucajeva potrosen sam razvodnik. Meni tako cupka godinama. Vremenom sam i oguglao na taj problem.
Cupka li kod tebe??Nemora tako. Najcesce se zezne gumica na glavnom razvodniku kod montaze.. tu treba imati zivce ruku i mnogo srece… ja sam kod mene bio 4 puta stavljao.. gumicu tek tek ocvikam neprimetno ili na ulazu ili kasnije na zakretanju razvodnika.. pa sam na ulazu dodatno osmirglao ivice da oborim da je ne hvata i jedva nekako uspeo.
Disel taj razvodnik beše okrugao i ulazi u ploču hidraulika kod ručice za kipovanje a gumice beše idu nekako spolja u krug i dosta tesno ide?Nemora tako. Najcesce se zezne gumica na glavnom razvodniku kod montaze.. tu treba imati zivce ruku i mnogo srece… ja sam kod mene bio 4 puta stavljao.. gumicu tek tek ocvikam neprimetno ili na ulazu ili kasnije na zakretanju razvodnika.. pa sam na ulazu dodatno osmirglao ivice da oborim da je ne hvata i jedva nekako uspeo.