Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni su rekli,ako kupim torpedo,da imbus kljuc obavezno treba imati u alatu,ako zaglavi,napravi se na njivi......al eto,imao sam ga samo 8 ili 9 dana,pa nije bilo tih problema.....i vjerojatno nikad viseOnda ti zeza glavni razvodni… jel to pocelo odjednom… ako je odjednom pocelo, probaj otvoriti cep na razvodniku izvuci lagano mali klipic iz razvodnika on ti pilot uljem zatvara i preusmerava glavno ulje na dizanje i ima jako malu rupicu sa strane na sebi koja kroz njegov cetar pusta pilot ulje, ako je ona zacepila onda nece dizati ili nikako ili jadno.
Verovatno sve.probaj radi jos jedno 3, 4 sata sa njim I ima da zakuca skroz.samo se ugasi I kraj.a pre toga izbaci ulje I na dekle od ventila...Zaklao sam torpeda u kultiviranju izgleda, ali onako tek tek pa mi pusta ulje na iberlauf. Duva beli dim i izbaci litar-dva ulja za sat...
Ima li neko ideja sta sam sve pokidao cisto da znam kakvo planinarenje me ocekuje