Mico koji je to plug, koji torpedo? Kako okreces plug mehanicki ili na klip?Ja orem ovom kombinacijom.
Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mico koji je to plug, koji torpedo? Kako okreces plug mehanicki ili na klip?Ja orem ovom kombinacijom.
Kako se postavlja kardanska lamela , kako se okrece ? Koji dio ide prema nazad a koji prema motoru ? Evo na slici se vidi , doduse ovo je pogonska ali slicno je , na jednoj strani srce sa kronerom je duze a sa druge strane krace , kako se okrece ?
Plug OTT, hidraulicno okretanje 2 creva. 75tica vuce,širina 2x35 tako sam nastelovao,inače može širina 2x30 2x35 2x40Mico koji je to plug, koji torpedo? Kako okreces plug mehanicki ili na klip?
Izmenio svee moguće gumice dihtunge,cevi nove podizaca misleći da je neka bušna i opet evo pogledajte gde izbija ulje. Uopšte mi jasno nije kuda?? Moram da očistim još i operem dobro pre nego što počnem hilznu menjati.
Našao sam danas,moram glavu da skidam da poravnam i sredim zamenim prsten sikce jedva da se čuje na spoju između glave i cilindra. Sve u svemu samo kad nadjoh sta jeTako i moj posle servisa, izbija ulje ispod cilindara negde.
Tek treba da skinem danas na 3 cilindru,pa nosim kod komšije na mašinsku obradu da se proveri ko zna sta je tu sve,možda se i ukrivila zbog toplote...Pa jel nisi rucno slajfao glave ?
Reče meni ovaj komšija da se maze i nekom pastom,šta bude rekao da radim uradicu. Nek prvo vidi da nije kriva itd.. jesi stelovao kompresiju ili vratio isto ?Ja sam mazao pastom za ventile i vrtio rucno glave na cilindrima dok siva boja ne bude ujednacena , pa vidjecemo.
Na koliko se steže glava?Meni je majstor pare za ravnanje glava uzeo, e sad
Hvala Momo...Kolega dieseld60 mi je odgovorio da ide prvona 3 "kile" pa 3x po 45 stepeni i ja sam tako uradio . Dobio sam od kiraja radionicko , nisam tamo gledao , vjerovatno je tako
30nm plus 3x45 stepeni