Torpedo

Koliko ja znam ako nevaljaju bakarne platne na tim cepovima sa cetvrtkom ispod klackalica, ulje moze samo u motor ili u auspuh… a curenje jedino na gumici podizaca i dihtung ventil dekle…
Moguće,ali može i pored vijka od brezona da prodje,ko će znati. Idem redom i to je to.

Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
 
Da li se moraju skidati točakovi da bi se skinule poluge za Torpeda 75?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
 
Da li neko zna zbog čega pjeni ulje u hidraulici na Torpedo 75?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
 
Ulje Peni kad ima više ulja izmešanih ili je PREGREJANO
Jako retko Peni zbog filtera i vazduha koji pumpa uvlači!!!!!!!!!!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk
 
Ulje je novo svo nasuto i pjeni čim se traktor upali

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
 
Da li postoji mogućnost da pjeni zbog neispravnog rasteretnog ventila?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
 
Radni ventil, ili ventil prioriteta, ili pumpa
Treba premeriti pritisak koji pumpa daje!!


Sent from my moto e5 using Tapatalk
 
Sta tacno ima u ovom dijelu i kako stoji ? Kad smo skidali cijevi greskom se odvrne i mali vijak i sad jedino sto imam u kutiji je opruga kao od olovke ?

QvHFEuK.jpg
 
Tu je pritisak 1 bar ubaci bilo koju malu kuglicu ili lupi pasuje I od rusa I sto kaze lovac luka kosta do 500 dinara.kad drukas na ac pumpu mora da se cuje taj ventil kako propusta
 
Skino mu motor ima mozda i mjesec , stavio na paletu ,paletar u moju "radionicu" , pa kad mi dosadjo , ili pada , ili je hladno , ukljucim grijalicu , i pridjem , sat najvise , dok ne dosadi . Pritjero sam , ostalo jos korpu da poslozim i lamele , i da ga nataknem , al to samo ako otopli malo . Zasad najveci problem , neda se gumica sto razdvaja cijevi bospumpe postaviti kako treba , a znam da je bitno da se cijevi ne dodiruju , uf uzivam kad mi je to najveci problem :haha: .
 
Izmenio svee moguće gumice dihtunge,cevi nove podizaca misleći da je neka bušna i opet evo pogledajte gde izbija ulje. Uopšte mi jasno nije kuda?? Moram da očistim još i operem dobro pre nego što počnem hilznu menjati.
39e9c23bee39dadedf70c57657afdbcb.jpg


Послато са SM-G986B помоћу Тапатока
 
Kako se postavlja kardanska lamela , kako se okrece ? Koji dio ide prema nazad a koji prema motoru ? Evo na slici se vidi , doduse ovo je pogonska ali slicno je , na jednoj strani srce sa kronerom je duze a sa druge strane krace , kako se okrece ?

KTJsrPq.jpg
 
Nazad
Vrh