Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zezalo je uključivanje kardana,krči ali ubaci.Kada smo ga rastavili ,kardanska lamela je bila slepljena za zamajac .
Očišćeno ,oprano ,sutra sklapanje.
Joj mrzi me da ga rastavljam . Bolje je malo poslije stelovanja al opet oce da proklize. Vjerovatno cu morati ipak da polovim . Nekako mi najteze da rastavim i sastavim one limove kabine .
Sta te zanima da slikam u vezi korpe ? . Slikano je odozdo kroz rupu na nerastavljenom.
U stvari prosli put sam rastavljao zbog mijejjanja lezaja u mjenjacu i neka osovina viljuske nije bila dobra , mozda sad nemoram isto da razdizem kabinu ako ocu samo kvacilo ?
Ništa konkretno ,,vidim da su i kod tvog oni šrafovi na šrafciger dosta uvijeni u maticu.Tako je i kod naseg.
Ne moraš da diraš kabinu kada ga rastavljaš zbog kvačila.
Super . Da ti vijci su sad maksimalno uvijeni , tolko da mi je jedan spao kad sam probao da ga konteiram . Mozda to znaci da je korpa ili lamela istrosena .
Pozdrav potreban mi je katalog za Traktor Torpedo TT 120D iz 1975. Drugar kupio a posto ja ne znam nsita o traktorima zamolio me da mu potrazim dokumentaciju posto je on masjtor pa bi sam odrzavao traktor.