Torpedo

Dok odem u radionicu tamo su kljige starostavne!! A piše i na lažnoj spojničkoj

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Имам радионички приручник за Торпеде и каталог резервних делова у пдф али ми је на неком од хардова треба да потражим

Moze li mi neko reci zasto obloge za kocnice koje sam dobio uz traktor nisu iste za torpeda 4506. Obloge su nove i pise da su za torpeda 4506 ali su 2 krace za nekih 5 6 cm od ostale dve. Sirina ista. Znaci niau od rucne nego za nazad. Ove obloge na njemu su iste duzine sve 4.

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Momo
Prvo otpusti te okolo duple matice
poravnaj sve žabice na isti razmak go druk ležaja nekih 5_6mm uzmeš neki ključ ili slično da ti bude mera
Njih ravnaš time na šrafciger!!!!! Sve ih kontriraš
Onda izmedju te platne i žabice ideš 1,7mm šteluješ špijunima!!!!
Mora da radi!!!!!
Kad našteluješ Dok ležiš dole neko neka stisne kvačilo pa probaj rukom spojničku gore dole oće ležaj u medju ploči da popusti!!!!

Pročitaj moj prvi post
Otpustiš te matice što su okolo!!!!!!!!
Našteluješ na tom šrafciger vijku da poravnaš žabice
Onda te okolo šteluješ da imaš luft 1,7mm ispod platne do žabice!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drustvo, da li neko zna mere ili oznake, lezajeva glavcine tocka za 45ticu?

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Sad se sjeti. Luka hvala . Namjestio sam kvacilo kako si opisao . Sad je mnogo bolje ,vuce kako treba . Jedino sto je kvacilo sad prilicno tvrdje i one matice sa srafcigerom unutra su mi dosle tako da drze samo malo , dva tri navoja ?

Za koliko se prodaju torpeda 75 bez prednje vuce, ali u skroz lepom stanju i redovno odrzavan i skroz ispravan?

Obrati pažnju na menjač i hidrauliku,ostalo je mnogo bezbolnije.
Ma ja cu prodavati torpeda 75 uskoro, skroz mu dobar motor i menjac sve brzine u perfetknom stanju. Kod mene je oko 10 godina nisam imao sa njim nikakve defekte, ali nema prednju vucu pa je dosao na red menjanje ako bude sve po planu. Pa pitam za cenu koliko da trazim orjentaciono...

Gde mogu da se nadju tapacirunzi za Torpeda 75, a da to nije KND? Malo bi sredio kabinu, pa se raspitujem...

Nazad
Vrh