Torpedo

ako nekog interesuje torpedo 75 ostalo jos 4 komada, velika bila pocetna cena pa nije bilo interesanata, sad je cena oko 2000eu.

65sahs.jpg

Drugari mala pomoc propao mi je na prednjoj vuci od torpeda 90 konusno tanjirasti pa me zanima da li neko ima za prodaju polovni,ali iskljucivo polovni jel novi sto radi ruen nevalja nista, :cao: molim za adrese ili telefone ljudi koji rade sa polovnjacima unapred hvala pozdrav.

djoker
polovni a orginalan konusno tanjirasti ces tesko naci. ja sam jesenas menjao,kupio sam novi oko 14000 din,na 75 sam menjao pre 6 godina i ide jos uvek.

goxy je napisao(la):
djoker
polovni a orginalan konusno tanjirasti ces tesko naci. ja sam jesenas menjao,kupio sam novi oko 14000 din,na 75 sam menjao pre 6 godina i ide jos uvek.
ja sam zimus menjao i pre neki dan otisao je skroz konusni sad sam reklamirao u prodavnici i sutra salju u fabriku pa javljam sta je bilo.

imam pitanje za sve vas koi poznajete torpeda koja je razlika u motoru između 48 i 55 oba adrijatik mislim na razlike u motoru pošto su oba sa tri cilindra

pidikanac je napisao(la):
imam pitanje za sve vas koi poznajete torpeda koja je razlika u motoru između 48 i 55 oba adrijatik mislim na razlike u motoru pošto su oba sa tri cilindra
punjenje u bos pumpi.
sve ostalo je isto.

kabina je unutra tapacirana

kad uslikam ubacicu i slike unutrasnjosti kabine
Post je spojen: [time]1271938592[/time]
Post je spojen: [time]1272053501[/time]

Torpedaši!Gde bi mogao nabaviti poluosovinu i krstake, može i polovne za TD75 talijanski tip?
a8263cf2.jpg

Nazad
Vrh