miroslav k
Član
ako nekog interesuje torpedo 75 ostalo jos 4 komada, velika bila pocetna cena pa nije bilo interesanata, sad je cena oko 2000eu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bilo je i zmaja, kukuruznih adaptera i prikolica ali je prodatonsnidza je napisao(la):Ima li sta jos sem torpeda na prodaju
ja sam zimus menjao i pre neki dan otisao je skroz konusni sad sam reklamirao u prodavnici i sutra salju u fabriku pa javljam sta je bilo.goxy je napisao(la):djoker
polovni a orginalan konusno tanjirasti ces tesko naci. ja sam jesenas menjao,kupio sam novi oko 14000 din,na 75 sam menjao pre 6 godina i ide jos uvek.
punjenje u bos pumpi.pidikanac je napisao(la):imam pitanje za sve vas koi poznajete torpeda koja je razlika u motoru između 48 i 55 oba adrijatik mislim na razlike u motoru pošto su oba sa tri cilindra
mogao je da stane standardni rezervoar i sa ovakvom maskom ali je stavljen ovakav rezervoar od IMTaKishRobert je napisao(la):koliko vidim zbog haube!