Torpedo

Šta si radio sa filterom vazduha i auspuhom? Digni haubu da vidimo :ppozdrav:

cim malo vreme dozvoli dizem haubu da vidite inace pregradni lim izmedju motora i filtera vazduha je malo skracen i ojacan a filter je malo nakrivljen na nole paralelno sa haubom.stara rupa na izduvnoj grani je zacepljena,ubacena jedna krivina i auspuh izveden pored kabine.posto je auspuh pricvrscen za kabinu izmedju njega i grane ima jedno fleksibilno parce creva,sve cu slikati pa cete videli

dok ga se ne docepa bracika :D

Kad ga se docepa bracika ni majstor bata mu nece pomoci :haha: :haha: :haha:

Ja sam cuo da su ljudi pravili betonske tegove ali neznam na koju foru su to kacili na traktor :sta:

Da mogao bi i da se predstavis pa mozda neko i dodje onda do tebe da vidi tvoj izum tj teg od betona koji si ti napravio. :haha:
Tema pociscena od suvisnih komentara i oglasa.

Ima li ko ovakav ili sličan "kačket", interesuju me dimenzije
258niaa.jpg

Jbg. kod mene u blizini niko nema ovakav da liči na nešto. Ili imaju kabine ili su nešto nabudžili. Imam na blatobranima cevi od 20 cm, pa me interesuje kolika je prava visina da ne radim odoka. Treba mi i dimenzija "poklopca". Ako ništa radiću po kabini...

@SAKULJAN takav torpedo kao tvoj je isto uradio covek od koga sam uzeo mog 90,isto tako nesto spustao kabinu i namestali kabinu tapacirung klima sve to za 1500 evra.ja sad nemam br od tih majstora koji rade ali je neko selo oko Glogonja!

I moj torpedo 48 A je ovih dana bio rastavljan cuo se druk lezaj i fala bogu bilo je samo to kvar ali me nesto muci hidraulik stalno cupka dali je neko imao taj problem inace razvodnik sam stavio nov pre dve godine. :ppozdrav:

Nazad
Vrh