Torpedo

spolja i ne izgleda nesto...al jebes spolja,masina je bitna....malo farbe,i eto ga kao nov

nema se vremena. mozda ako se skupi nekih 2,3 hiljade evra od zita mozda ga posaljem u padinu, ima neki covek koji mu uradi masku, izbaci rezervoar sa strane, namesti kabinu sve extra, ofarba ga traktor kad izadje iz njegove radionice izgleda ko ovi novi dajcevi modeli :D

Nije los. Ma bitno nek te sluzi masina kako treba, on bas i ne mora da bude kao nov. Lepo izgleda i ovakav ....

jeste freza, ali sam bio pozajmio od komsije da uradim bastu babi. mislim da je sirina oko 1,5 metar, ali nemoj da me drzis za rec :D Neznam koje je marke freza

SAKULJAN je napisao(la):
2iay9mx.jpg
zv5v76.jpg

lep traktor, ko ti je peavio masku novu ?
Post je spojen: [time]1275829996[/time]

@sakuljan
Lep traktor :D.Da lisu drzaci ogledala pravljeni,ili kupljeni fabricki-kod novih modela traktora vidim takvih.

nosace ogledala sam sam pravio imam takve i na belorusu ako hoces poslacu ti sliku iz bliza

Jesi napred stavio uljani filter za vazduh?
Post je spojen: [time]1275916645[/time]

Šta mislite da li vredi dati 6000 evra za RX 100 ? Ispravan, gume 50% dobre, motor 50%.

zorancile je napisao(la):
Šta mislite da li vredi dati 6000 evra za RX 100 ? Ispravan, gume 50% dobre, motor 50%.

Za te novce mora da je u exktra stanju.Inace kod nas ide i za 4,500 eura u dobrom stanju.. A za 6000 eura malo dodaj i mozes kupiti rx-170 koji je bolji od rx-100..

filter za vazduh nije uljani ostao je suvi isto kao i sto je bio,sutra cu postaviti slike retrovizora iz bliza

Nazad
Vrh