Torpedo

pa idu nekih 30-32 km/h.
Inace menjač i hidraulika je ZF,motor je TAM 10 000 ccm (valjda,nisam siguran).Ne troši puno u odnosu za nekih traktora.Ovaj sa oglasa je 89 god,sto za mene znači da nije jako star.Lijepo ga je sredio,zapravo odlicno.Samo bi mu ja stavio prednje blatobrane.
Uglavno svi rx-evi 170 su imali klima uređaje.

2iay9mx.jpg
zv5v76.jpg

djoker je napisao(la):
Drugari mala pomoc propao mi je na prednjoj vuci od torpeda 90 konusno tanjirasti pa me zanima da li neko ima za prodaju polovni,ali iskljucivo polovni jel novi sto radi ruen nevalja nista, :cao: molim za adrese ili telefone ljudi koji rade sa polovnjacima unapred hvala pozdrav.
meni je pravio ivic milos iz mladenova i zadovoljan sam ako te interesuje njegov broj je 021 767231

geza je napisao(la):
djoker je napisao(la):
Drugari mala pomoc propao mi je na prednjoj vuci od torpeda 90 konusno tanjirasti pa me zanima da li neko ima za prodaju polovni,ali iskljucivo polovni jel novi sto radi ruen nevalja nista, :cao: molim za adrese ili telefone ljudi koji rade sa polovnjacima unapred hvala pozdrav.
meni je pravio ivic milos iz mladenova i zadovoljan sam ako te interesuje njegov broj je 021 767231
kazi mi jel daje taj iz Mladenovca neku garanciju na to sto pravi i kolko te odrao za to.

zorancile je napisao(la):
@ Djoker
Jel si već menjao konusno-tanjirasti?
jesam stavio novi od ruena uzas 1 sezonu i otsao konusni samleo ga skroz sad sam reklamirao pa cemo videti zato i trazim polovni jer su mi rekli ako nadjem polovni resen problem

jednostavno se desilo da si naleteo na los ili je u pitanju judski faktor,jos ako ga vise ljudi vozi...
desi se da se ne iskljuci na asvaltu,previse tegova i trzanje,kazu majstori i voznja u rikverc velikom brzinom da skodi. nisamja neki strucnjak ali ima gomila mogucih uzroka

pitas me za garanciju ruenov je stavljen u jesen i u prolece prvi dan spremanja pojeo pola zuba a ivicev ide vec 6 godina a kostalo me nekih 400 evra ako se dobro secam . ti nazovi pa pitaj

djoker je napisao(la):
zorancile je napisao(la):
@ Djoker
Jel si već menjao konusno-tanjirasti?
jesam stavio novi od ruena uzas 1 sezonu i otsao konusni samleo ga skroz sad sam reklamirao pa cemo videti zato i trazim polovni jer su mi rekli ako nadjem polovni resen problem
da nisi slucajno orao uvratine sa ukljucenom prednjom vucom?

igor74
Pa kakve veze ima i da je orao uvratine sa ukljucenom prednjom vucom.Ako je kvalitet dobar on mze orati uvratine i uzduz i popreko on nesme da crkne zbog toga.

kod torpeda je to mana kad se oru ovratine sa ukljucenom prednjom vucom strada prednji konusni ili tanjirasti zupcanik,

Ja sam pre mesec dana menjao konusni i tanjirasti na 7506. Kupio sam ruen kod KND u Novom Sadu 14000 din. plus lezaj sto ide na knusni 4500 din. Neko kaze za ruen da su dobri, neko da su losi... Od tada sam napravio nekih 30 sati oranja i spremanja, za dalje cemo videti. Za ruen sam cuo od dosta ljudi da su dobri zupcanici ali su im zato lamele strasno lose. Menjao sam sam lamelu na ladi nivi, stavio ruen, podero je za 6 meseci, posle sam stavio neku rusku koja je dosta skuplja i evo sluzi vec 2 god, pod istim uslovima, dosta vucem prikolicu sa 1000kg.

VetMed je napisao(la):
Ja sam pre mesec dana menjao konusni i tanjirasti na 7506. Kupio sam ruen kod KND u Novom Sadu 14000 din. plus lezaj sto ide na knusni 4500 din. Neko kaze za ruen da su dobri, neko da su losi... Od tada sam napravio nekih 30 sati oranja i spremanja, za dalje cemo videti. Za ruen sam cuo od dosta ljudi da su dobri zupcanici ali su im zato lamele strasno lose. Menjao sam sam lamelu na ladi nivi, stavio ruen, podero je za 6 meseci, posle sam stavio neku rusku koja je dosta skuplja i evo sluzi vec 2 god, pod istim uslovima, dosta vucem prikolicu sa 1000kg.
ja sam od jesenas promenio 2 para sve ruen nista nevaljaju nije dobra termicka obrada materijala samelje ih sada sam uzeo polovan na vasaru pa cemo videti koliko ce da traje

Nazad
Vrh