Torpedo

Juče sam radio setvu sa MAJ-om 4 reda i torpedo 4806 c.Posejao 21 kj na 4 parcele i prešao put oko 20 km ,pola asvalt a pola letnji put.Za ovaj posao torpedo je potrošio 30 litara d2. :D

kiraj je napisao(la):
Juče sam radio setvu sa MAJ-om 4 reda i torpedo 4806 c.Posejao 21 kj na 4 parcele i prešao put oko 20 km ,pola asvalt a pola letnji put.Za ovaj posao torpedo je potrošio 30 litara d2. :D

I jos samo da je malko brži u transportu bio bi pravi traktor ::super::

Što se tiče transporta ,spor je kao puž ,pogotovo moj koji mesto 13 nosi 12 coli gume.

Moj torpedo 48 adriatik ide kao metak oko 40 km na sat akad stavim uzane tockove sa gumama 12.4 R 36 ide 43 km na sat tako da moram da pazim na radar :haha:

mica967 je napisao(la):
Moj torpedo 48 adriatik ide kao metak oko 40 km na sat akad stavim uzane tockove sa gumama 12.4 R 36 ide 43 km na sat tako da moram da pazim na radar :haha:
40 km na sat :haha: :haha: :haha: jel to u rikverc ili u napred :haha: :haha:

e tako vec moze.ali pre ce biti da ga je neko vukao sa jd posto kod nas nema nizbrdica :haha: :haha:

Ljudi,treba mi pomoć,gde ima da se uzme krstak i poluosovina na prednjoj vuči na 7506 (talijanski tip)?

knd je prodavnica u ns,drze delove za torpeda. a sto se trke tice Mico obuci flurocentni prsluk da te vidim u tom prdavcu da ne predjem preko tebe ne daj Boze

Nazad
Vrh