Torpedo

2wgyt5k.jpg
pozdrav,evo da vam pokažem i svojeg torpeda 7506
Post je spojen: [time]недеља, 28. фебруар 2010. 07:41:05 MST[/time]

lijepo sreden traktor..i jos da su naljepnice bio bi jos bolji...ali to neka te ne brine :ppozdrav:
a koje je godiste ? predpostavljam oko 85-86 god

86 je godište,malo sam ga sređivao prije par godina i tako je ostao bez naljepnica sve do sad.

Fabricki su izlazili prednje 9.50-24 zadnje 16.9-30 ili 11.2-24 zadnje 18.4-30 zbog pogona prednje vuce.

bewisa je napisao(la):
Od kog agregata ti je motor u 9006, ili je samo
navrnut na punpi?Dal da smo se prebacili u temu Torpedo. :ppozdrav:
na dajca pase motor sto se koristi na agregatima i na kamionu tam 110 ,motor je petek fl5...jako lud motor :cao:

tesin je napisao(la):
bewisa je napisao(la):
na dajca pase motor sto se koristi na agregatima i na kamionu tam 110 ,motor je petek fl5...jako lud motor :cao:
ne kod mene je motor šestak neznam oznaku aliću sutra pogledati i napisati. ima 110 ks i dosta lud motor.

Post je spojen: [time]1268003128[/time]

Srdjane motor je strava.samo mislim da je malo prejak za taj menjac.

na dajcevima je boljka treca brzina i srednja-beli zec,a te dve brzine su idealne za oranje,prvom je spor a lako mu,a drugom mu je tesko,pa ga onda ubacis u trecu srednju i teras dok imas tu brzinu.....kad je izgubis ,onda radis menjac... :cao:

Pazi torpeda nemam.neznam kojom orete torpedom ali znam da taj menjac nece jos dugo izdrzati sa tim motorom.jer je taj menjac jos jesenas zezao tj izbacivao iz brzine.mislim da ce taj brzo kod majstor bate.Daj boze da ja gresim.

Taj je već bio kod majstor Bate izbacivao je iz rikverca i prve ostali zečevi su bili u redu. Sređen zimus za oranje i sada ide.Dokleće neznase.

Pa dok se ne pokvari.mala sala.Pa sad bi trebao duze vreme da budes miran sa njim.

Kovacevic Srdjan je napisao(la):
tesin je napisao(la):
bewisa je napisao(la):
ne kod mene je motor šestak neznam oznaku aliću sutra pogledati i napisati. ima 110 ks i dosta lud motor.

Post je spojen: [time]1267974328[/time]

nisam ga tako kupio ,bio je standardan ja sam ga sredio to jest majstori ali po mojoj zelji
Spustio sam mu haubu i sklonio auspuh zbog preglednosti,sada vidis iz njega kao iz auta,treba jos da mu podignemo kabinu ,odvojimo od menjaca i pomerimo instrument tablu,tapaciram kabinu.Pokusacu da stavim sliku od jednog takvog torpeda samo da je nadjem,sve mu je preradjeno pa cak i klima i siber ubaceni to sve da se uradi inace kosta oko 2500 e ali se isplati imas traktor za prskanje da nemislis na trovanje hemijom.

Nazad
Vrh