Torpedo

,,,zrine,,, na 92-ojku Rusa sam i mislio,,,,e da pumpu odvrnes a dizne i dalje ostaju na 175 bara... to je od prilike to,,,a za detalje bi morao pitati calete posto je on to i radio dok sam ja bio u vojsci... :ppozdrav:

acalazic je napisao(la):
,,,zrine,,, na 92-ojku Rusa sam i mislio,,,,e da pumpu odvrnes a dizne i dalje ostaju na 175 bara... to je od prilike to,,,a za detalje bi morao pitati calete posto je on to i radio dok sam ja bio u vojsci... :ppozdrav:
Objasni coveku na koliko kobuka treba da "odvrne" pumpu,kad vec pricas o tome! :cao:

Mosorinac ti si i pumpu odvrnuo na 2500-2600 ako sam razumeo
pa bi sad T- 9006 trebao da ima oko 100ks.Tako malo odvrnut
dajc sestak imamo na kombajnu Far M-1000. :D

kod mene je torpedo 9006 vukao olt-a 3x14 ..bez problema..kada smo mu zakvačili mojeg vogela 950 3x14 preporodio se...ipak je vogel lakši za vuči..samo je problem sto je plug tako napravan pa ga nemoze visoko od zemlje diči..

zapao mi za oko torpedo 9006 shvatiosam da traktor nije velik nego dugacak , treba da izadjes do pola raskrsnice da bi video dal neko nailazi :haha: ili u rukverc :haha: :haha:

mityoo je napisao(la):
Nije uopšte duži od odtalih 6-aka
Misliš da nema dužih? :haha:

5493j8.jpg

Pa nije tako strasno dugačak..to se uglavno čini zbog toga sto ima takvu kabinu..inače nekako mi djeluje duži od rx-a 100 ..a nije...nego je rx-100 duži za neki dobranih 25-30 cm...

abro@ odakle taj traktor ? koliko je to ks ? 120 ks ?

RX-100 ? :haha: :haha: nemoj zameriti... :ppozdrav:
Upoređenje;
pored njega da se parkira loznica-kip od 5 ili 5,5t ona rebrasta (oko 4-4,5m) ne bi virila ni napred ni nazad.
Taj traktor ima preko 4m, motor od 136ks i jedina je stvar koja ga veže sa torpedom. Sve iza motora je ZF kao i prednji deo. Neznam dali je više za ovu temu ili oldtajmere, 71g već tad menjač sinhron, volan hidraulični...

Post je spojen: [time]1265481999[/time]

kraći za oko40cm i možda dužine RX-100 :ppozdrav:

vidim da ovde dosta vas komentarisete torpeda a da ih niste nikad vozili za vasu imformaciju ja imam 2 torpeda 1 75 bez prednje i 90 sa prednjom i oni nemaju isti menjac i ne greju se ko sto vidim da komentarisete bez veze a sto se tice belorusa i njih imam 2 i to 1 82 a 2 1221 rusi su ok da povuku a sto se tice potrosnje i rada u po0lu nemogu se meriti sa torpedima primer torpedo 90 i rus 82 oru ceo dan isto kod mene i uvece kad ih tankujem rus popije od 12 do 15 litara vise pa vi izracunajte a da ne spominjem hidrauliku i udobnost u voznji a sto se tice kvarova sve zavisi ko vozi i kako odrzava masinu ja radim oko 150 hektara tako da svaki traktor ima svoje prednosti i mane pa nije lepo da komentarisete ako niste probali i jedan i drugi.za mene torpedo je ipak torpedo :D

djoker je napisao(la):
vidim da ovde dosta vas komentarisete torpeda a da ih niste nikad vozili za vasu imformaciju ja imam 2 torpeda 1 75 bez prednje i 90 sa prednjom i oni nemaju isti menjac i ne greju se ko sto vidim da komentarisete bez veze a sto se tice belorusa i njih imam 2 i to 1 82 a 2 1221 rusi su ok da povuku a sto se tice potrosnje i rada u po0lu nemogu se meriti sa torpedima primer torpedo 90 i rus 82 oru ceo dan isto kod mene i uvece kad ih tankujem rus popije od 12 do 15 litara vise pa vi izracunajte a da ne spominjem hidrauliku i udobnost u voznji a sto se tice kvarova sve zavisi ko vozi i kako odrzava masinu ja radim oko 150 hektara tako da svaki traktor ima svoje prednosti i mane pa nije lepo da komentarisete ako niste probali i jedan i drugi.za mene torpedo je ipak torpedo :D
ja im upravo to pricam ali im nemogu objasniti kada nisu vozili te traktore!! :cao:

kombajner je napisao(la):
djoker je napisao(la):
ja im upravo to pricam ali im nemogu objasniti kada nisu vozili te traktore!! :cao:
kad budu vozili videce da sam u pravu pozdrav ::svaka cast::
Post je spojen: [time]1265903310[/time]

Nazad
Vrh