Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Objasni coveku na koliko kobuka treba da "odvrne" pumpu,kad vec pricas o tome!acalazic je napisao(la):,,,zrine,,, na 92-ojku Rusa sam i mislio,,,,e da pumpu odvrnes a dizne i dalje ostaju na 175 bara... to je od prilike to,,,a za detalje bi morao pitati calete posto je on to i radio dok sam ja bio u vojsci...
Misliš da nema dužih?mityoo je napisao(la):Nije uopšte duži od odtalih 6-aka
abro je napisao(la):RX-100 ? nemoj zameriti...
kraći za oko40cm i možda dužine RX-100
abro je napisao(la):@zrine892
Je.. ga loše protumačeno. Valjda previše piva.
ja im upravo to pricam ali im nemogu objasniti kada nisu vozili te traktore!!djoker je napisao(la):vidim da ovde dosta vas komentarisete torpeda a da ih niste nikad vozili za vasu imformaciju ja imam 2 torpeda 1 75 bez prednje i 90 sa prednjom i oni nemaju isti menjac i ne greju se ko sto vidim da komentarisete bez veze a sto se tice belorusa i njih imam 2 i to 1 82 a 2 1221 rusi su ok da povuku a sto se tice potrosnje i rada u po0lu nemogu se meriti sa torpedima primer torpedo 90 i rus 82 oru ceo dan isto kod mene i uvece kad ih tankujem rus popije od 12 do 15 litara vise pa vi izracunajte a da ne spominjem hidrauliku i udobnost u voznji a sto se tice kvarova sve zavisi ko vozi i kako odrzava masinu ja radim oko 150 hektara tako da svaki traktor ima svoje prednosti i mane pa nije lepo da komentarisete ako niste probali i jedan i drugi.za mene torpedo je ipak torpedo
kad budu vozili videce da sam u pravu pozdravkombajner je napisao(la):ja im upravo to pricam ali im nemogu objasniti kada nisu vozili te traktore!!djoker je napisao(la):vidim da ovde dosta vas komentarisete torpeda a da ih niste nikad vozili za vasu imformaciju ja imam 2 torpeda 1 75 bez prednje i 90 sa prednjom i oni nemaju isti menjac i ne greju se ko sto vidim da komentarisete bez veze a sto se tice belorusa i njih imam 2 i to 1 82 a 2 1221 rusi su ok da povuku a sto se tice potrosnje i rada u po0lu nemogu se meriti sa torpedima primer torpedo 90 i rus 82 oru ceo dan isto kod mene i uvece kad ih tankujem rus popije od 12 do 15 litara vise pa vi izracunajte a da ne spominjem hidrauliku i udobnost u voznji a sto se tice kvarova sve zavisi ko vozi i kako odrzava masinu ja radim oko 150 hektara tako da svaki traktor ima svoje prednosti i mane pa nije lepo da komentarisete ako niste probali i jedan i drugi.za mene torpedo je ipak torpedo
prodaj svoj traktor pa kupi sa prednjom vucom resen problem ono sto ti zelis je skoro neizvodljivoRanko Cuvrk je napisao(la):Da li ko zna moze li se na Torpeda 7506 ugraditi prednja vuca, imali to racuna radit ,moze li na postojeci mjenjac i imali polovni za kupiti,koliko kostaju.