Torpedo

Ima li još detalja, koliko te je koštala nova i gde si je nabavio, jel prve petoletke ili italijanska. Čini mi se da ima jedan u Sremskoj Mitrovici koji prodaje pumpe, ako si od njega uzeo pošalji mi broj

Ima, kada smo nameštali pumpu,nije dovoljno stegnuta matica na osovini za 19 ključ pa se kajla raspala.(posle smo napravili drugu kajlu dobro zategli i sada radi dobro)
Da Petoletkina je,matori je kupio novu na vašaru u Rumi mislim da su ljudu iz Čuguga i košta 160 evra.

@Dolovac
Kao prvo ovo je sigurno neki preprodavac , vidis da ima jos traktora na lageru tu u oglasima , kao drugo ne razume se nesto preterano cim pise da ima rucno kvacilo , to nije rucno kvacilo nego kvacilo kardana , e sad traktor je na oko super , Adriatic je serija , znaci mladji je ne znam sad koje godiste ali je sigurno posle 88-89 i ima solidne gume , a koliko on trazi to bolje da ne znas , on ce sigurno odvaliti cenu da se smrznes , no to su dobro traktori , narocito takvi mladji imas servo , to kvacilo kardana , brz je , okretan , mali potrosac , moze da radi razlicitie posloce u zavisnosti od povrsine zemljista i tako , bio je jedan takav isiti samo od prvog vlasnika u mom okruzenju i covek ga je dao za 4300 , a ti vidi zovni pa pitaj ovog koliko trazi , samo mogu da kazem da nije bio u losijem stanju od ovog , jedino nije bio opran i nalockan , ali je bio skroz ok , spreman za rad , sve ostalo ako te interesuje moze na pp ;)))

pitanje za sve poznavaoce i vlasnike torpeda.

koja je dimenzija prednjih guma za torpedo 75 i 90 sa prednom vucom.

a sta te pati u vezi guma?standardna dimenzija za dugu 9-tku je 11.2-24,18.4-30,kao sto je vec napisano.

Mislim da je neki standard i u glavnom su prednje 11.2-24 a zadnje 18.4-30. Naspram prednjih 11.2-24 mislim da mogu ici zadnje i 16.9-34 ili 13.6-38 jer su istog obima kao i 18.4-30 samo je manji balin, uze su.

Nazad
Vrh