Torpedo

E završili devedesetku,još samo klimu skopčati
200yafs.jpg
judetx.jpg
2vvw7ki.jpg

@mindjušar: Ljepo izgleda. Jel imaš par slika kompresora od klime (prihvata na motor), hladnjaka u krovu kabine, luftera i ostalih ceremonija u kabini?

i posle dugo vremena konacno pronadjeni i kupljeni sad da se malo usminkaju i postavljanje :osmeh:

@mindjušar: Ljepo izgleda. Jel imaš par slika kompresora od klime (prihvata na motor), hladnjaka u krovu kabine, luftera i ostalih ceremonija u kabini?

to i mene interesuje, od cega si ugradio klimu i koliko te je samo klima izasla a i ono sediste u njemu, od cega je i koliko para ?

Sedište je španska kopija gramera,230eura,klima je 1200,a što se tiče rusa i njega,na rusa sam jednom kačio rasturivač,nasuo 1200kg i stavio 6vreća,pa išao 4duži u rikverc,lane vuko istu tanjiraču kao i rus,osetno brže i bez prednje vuče sa skoro litru goriva manje po jutru,mislim da je ovaj traktor vredan ovog uloga,rada i truda!
PS i ja sam bio zaluđenik rusa dok nisam probao nešto drugo

znam da nije rusko imam ga i ja ali u rusu kupio u ns sve rupe pasu za rusa pravljeno umesto gramerovih zato sto je gramer skup ali naravno da se moze namestiti na svaki traktor

Nazad
Vrh