Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znsm da se salite.Koliko je meni poznato, ali ne moram biti u pravu to je spojnica priključnog vratila ili kvačilo kardana.Ja još nisam čuo da kardan može neko da povuče?
a još nisam čuo da kardan može neko da povuče?
Narode sta mislite o RX 120, kakvi su traktori i kakav je tu menjac ?
Pa okaci neke slike iz dvorista, ako ste ga doterali? Da li planiras da mu malo promenis haubu , kao sto je imao clan Sakuljanhttp://www.mojauto.rs/polovni-tarktori/762468_DEUTZ-FAHR_TORPEDO-7506-Adriatic_1989_god Kupljen za 5.500 puna kapa za njega,ima dosta da se radi,instalacija,nema spanere,nije registrovan,motor je dobar sto je dosta vazno,gume mogu jos 2-3 sezone,sve u svemu moze da radi ali da bude top ima da se ulozi jos par stotina eura...Zao mi je oglas je vec sklonjen
imam kompletne tegove za njega javi se ako ti trebajuOkacicu slike,imam dosta posla pa ne stizem...Sutra nosim pumpu Boshisti,malo se zalece kad radi na leru,dobija obrtaje kao da mu regulator nije dobar,danas je skinuli i sutra nosimo.Trebaju mi zadnji tegovi na tockovima za njega,da li neko zna ko ima da proda...I koliko se krecu oni polovni?