Torpedo

Bas tako to je kvacilo kardana i zbog toga mnogi koriste Torpeda za berac jer nemora na uvratinama da se iskljucuje kardan samo se povuce ta rucica i kardan staje.

Narode sta mislite o RX 120, kakvi su traktori i kakav je tu menjac ?

To je isti kao i rx-100. Navodno da ima malo pojačane klipove i klipnjače zbog turba.
Menjač isti kao i na rx-100. Menjač nije se baš proslavio, teško je doči do dijelova za njega jer je propala firma. Neka talijanska firma.
Ali ima jako dobar raspored i izbor brzina. Može da ide taj menjač, ali moraš jako biti nježan prema njima.Nesmiješ silit, dopustit da zakrči menjač.

http://www.mojauto.rs/polovni-tarktori/762468_DEUTZ-FAHR_TORPEDO-7506-Adriatic_1989_god Kupljen za 5.500 puna kapa za njega,ima dosta da se radi,instalacija,nema spanere,nije registrovan,motor je dobar sto je dosta vazno,gume mogu jos 2-3 sezone,sve u svemu moze da radi ali da bude top ima da se ulozi jos par stotina eura...Zao mi je oglas je vec sklonjen
Pa okaci neke slike iz dvorista, ako ste ga doterali? Da li planiras da mu malo promenis haubu , kao sto je imao clan Sakuljan

Okacicu slike,imam dosta posla pa ne stizem:(...Sutra nosim pumpu Boshisti,malo se zalece kad radi na leru,dobija obrtaje kao da mu regulator nije dobar,danas je skinuli i sutra nosimo.Trebaju mi zadnji tegovi na tockovima za njega,da li neko zna ko ima da proda...I koliko se krecu oni polovni?

Okacicu slike,imam dosta posla pa ne stizem:(...Sutra nosim pumpu Boshisti,malo se zalece kad radi na leru,dobija obrtaje kao da mu regulator nije dobar,danas je skinuli i sutra nosimo.Trebaju mi zadnji tegovi na tockovima za njega,da li neko zna ko ima da proda...I koliko se krecu oni polovni?
imam kompletne tegove za njega javi se ako ti trebaju

evo da i ja okačim neku sliku svog torpeda!

DSC00096.jpg

DSC00095.jpg

kupljen nov 82.g.
ide i ide promjenjena je lamela zupčanik 2 brzine i pumpa hidraulika 2x tri para guma sati oko 10 000 promjenjena kabina od adriatika bila je oraška i tako uglavnom prezadovoljan!

DSC00733.jpg

evo tu se vidi kako sam auspuh bio izveo uz kabinu dok je bila stara kabina pa kad sam ovu stavio više se nije parilo a sad je to rješeno ove fotke od prije su dok nije sve još bilo gotovo!

a traktor od kad je stigo radi 20kj zemlje uz to vuče cjelo vrijeme jednoredni eko 3500 berač i od 83-90g. je vuko welger 52 takođe onda bila nova a onda je bilo barem tog posla ko u priči a unazad 3 g. stigo je landini pa ne radi više osnovnu obradu tla već "lake poslove" kao prskalica 600l olt psk 4 i 6 redi košnju baliranje prijevoz svašta cjele je godine zaposlen!

DSC00410.jpg

evo i fotka instrument table, sat od zadnje adriatic serije i ugrađen sat od goriva

Koliko vredi Torpedo 6206 sa kabinom osamdeset i neko godiste sa 3600 moto casova. Traktor dobro izgleda nije izudaran, zadnje gume maltene nove prednje su malo istrosenije. Traktor je uvek bio cuvan i nije silovan, garaziran uvek, vozio ga je moj komsija koji je ostario i vise ne moze da radi pa se zato prodaje. Zamolili su me da se raspitam za cenu pa ako neko moze da mi odgovori. Unapred hvala.

Vrijedi od 3000-3500 eura. Mislim da nemože dobit više. Svi mi znamo koje su mane tog traktora.
Ali za neke lagane poslove bi dušu dao, samo da je servo volan na njemu sredit...

Nazad
Vrh