Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
мораш направити на излазу из фрезе, копчање које је ишло на ломљиви врат, да буде прелаз на кардан, нисам сигуран да то има као готово решењеHocu da pitam dali mogu ona stara freza za 420 da joj zavarim drzace za u 3 tacke i preko kardana da radi za tv 821.
Da vuče, može...al dal će da frezuje zemju,,,ne znam! Po katalogu proizvodjača TV (818/821) maksimalna nosivost 300Kg na hidrauliku, a za seriju 830 je 350kg i to do 20% nagiba terena!Dali toma 821 moze da vuce i freza sa imt-ova freza ona 105cm ili je pre teza za njega, koliko hidruliku moze podic?
To sam isao sa drugom da dovezemo za njega.Pogledaj na kupujem prodajem ima par oglasa koji rade sredine.
Posto je bio Toma ako nije tajna?
Moze i neka slika
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Cene u su generalno nerealno visoke, ali opet zavisi od slučaja do slučaja (stanje, tip, godište, broj priključaka, stanje priključaka, papiri, hitnost prodaje...)Čuo sam da komšija u selu hoće da proda tomicu (neki od 23ks), nije ga vozio poslednje dve godine, a i pre toga slabo. Ima frezu i prskalicu od dodataka. Koja je neka okvirna cena toga pošto baš nisam u materiji?