Tomo Vinkovic

Može, ali treba ti inverzija kardana...pored toga što menja smer, ona ima i standardno kardansko vratilo.

Poslednja izmena:
Hocu da pitam dali mogu ona stara freza za 420 da joj zavarim drzace za u 3 tacke i preko kardana da radi za tv 821.
мораш направити на излазу из фрезе, копчање које је ишло на ломљиви врат, да буде прелаз на кардан, нисам сигуран да то има као готово решење

Evo ga jedan
28ff9392a54b4949cc01649f09714245.jpg

Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka

Dali toma 821 moze da vuce i freza sa imt-ova freza ona 105cm ili je pre teza za njega, koliko hidruliku moze podic?

Dali toma 821 moze da vuce i freza sa imt-ova freza ona 105cm ili je pre teza za njega, koliko hidruliku moze podic?
Da vuče, može...al dal će da frezuje zemju,,,ne znam! Po katalogu proizvodjača TV (818/821) maksimalna nosivost 300Kg na hidrauliku, a za seriju 830 je 350kg i to do 20% nagiba terena!

Pazarili smo TV 419 '82 god.
Ima dosta lufta u medju-osloncu,bas se razlokao. Da li to ima novo da se nadje kompletno?

Pogledaj na kupujem prodajem ima par oglasa koji rade sredine.
Posto je bio Toma ako nije tajna?
Moze i neka slika

Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka

Čuo sam da komšija u selu hoće da proda tomicu (neki od 23ks), nije ga vozio poslednje dve godine, a i pre toga slabo. Ima frezu i prskalicu od dodataka. Koja je neka okvirna cena toga pošto baš nisam u materiji?

Čuo sam da komšija u selu hoće da proda tomicu (neki od 23ks), nije ga vozio poslednje dve godine, a i pre toga slabo. Ima frezu i prskalicu od dodataka. Koja je neka okvirna cena toga pošto baš nisam u materiji?
Cene u su generalno nerealno visoke, ali opet zavisi od slučaja do slučaja (stanje, tip, godište, broj priključaka, stanje priključaka, papiri, hitnost prodaje...)
Ne postoji TV sa motorom od 23ks...verovatno mu je oznaka TV 523 , ali i on i 521, 522, 821 imaju 21ks.
Ako je TV 523 i u pristojnom stanju sa papirima i tim priključcima, sve što platiš ispod 3000 si na "dobitku"

Да ли је неко скоро регистровао Тому, приколицу, каква је регулатива?

Јел правио неко шишалицу (таруп) за томицу?
Оно са карданом од ладе...
Интересује ме како спојити пренос?

Ja imam sisalicu za tomu 1.1m radnog zahvata, mislim da je diferencijal od nekog bmw-a, kupio sam ga pre par godina za 500€

Mogu ti sutra slikati kako je odradjeno

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Nazad
Vrh