@Lentic_98
'ajde da ti i ja sad ne stajem na žulj, ali ipak mora da te pitam...da li si se raspitivao pre kupovine kako ta freza radi u praksi?
Najbolje preporuke dobiješ od korisnika koji nemaju veze sa prodavcem....
Ja sam se debelo raspitivao pre kupovine one od 165 cm...Bilo je zimsko vreme, nisam nigde žurio...išao kod dvojice kući (prešao 150km), bezbroj pitanja na yt kanalima, ovde na forumu (član
@alen1972 pogotovo) od kojih sam dobio potrebne informacije koje su na kraju presudile kupovinu.Jasno mi je da su original italijanske freze dobre i nema tu mnogo priče (platiš debelo i miran si), ali ove kopije ili mala privreda moraju imati makar minimum kvaliteta pri nekoj normalnoj eksploataciji, za mene, verujem i za tebe, 800 ili 1200 evra nije mala para da bi se tek tako bacala.Ovi iz Raške su mi dali godinu dana garancije, ali to svakako nije nešto što me je previše privuklo, već iskustva korisnika...i drugo, isto dosta bitno, su delovi...Tu je serijska proizvodnja jako bitna, a dostupnost delova proverena i zadovoljavajuća.
Na kraju, ne želim ovo da shvatiš kao onu da su posle bitke svi generali pametni, šta je - tu je.Ako te sve prepravke, popravke i na kraju živci ne izađu preterano skupo, a ona ipak radi posao, ostaje ti samo iskustvo (škola) za buduće slične avanture pri kupovini.