amper91
Član
Хвала друг.
Само код тебе је качење у 3 тачке, а код мене су класичне полуге.
Само код тебе је качење у 3 тачке, а код мене су класичне полуге.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Добра ти идеја за полуге, значи може тако нису кратке?Ne kostabte mnogo da napravis kacenje u tri tacke, kupis polugu za fergusona i dva kraja poluga, preseces tu polugu zavaris krajeve i eto poluga.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Neki od oglasa sa kupujem prodajem nisam siguran sada.Где си налазио инверзију?
Нисам ни обраћао пажњу да је смер контра од великог трактора.
Скоро сам изео томицу па још истражујем
Оно што ме одушевило јесте да иде уз масну бандеру,као гусеница је![]()
drug,uradio sam poluge po tvom modelu...Nisu kratke, tako sam ja uradio, kacim frezu, prskalicu, tarup, vile.
Samo moras da uradis i ove adaptere za poluge.
Stavljena je inverzija smera, tako da je normalan izvod kardana.![]()
![]()
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Možda si ostavio "predugačke" poluge pri montiranju (seči)...koliki je razmak sada posle te montaže od centra zadnje poluosovine do centra rupe (mislim tamo gde se kače bolcni od priklj. mašina) na podiznim polugama?drug,uradio sam poluge po tvom modelu...
sve je ok...
kacio prskalicu danas,ide lepo,samo je problem gde je uzbrdo a nagnuto na jednu stanu, tu ne mogu da izadjem,podize mi prednji tocak... moram probati neki teg da okacim napred...
Биће да су предугачке, мислим да су 55 цм дужине полуге...Možda si ostavio "predugačke" poluge pri montiranju (seči)...koliki je razmak sada posle te montaže od centra zadnje poluosovine do centra rupe (mislim tamo gde se kače bolcni od priklj. mašina) na podiznim polugama?
Ako je duže od 450 mm, onda je teret koji se kači udaljeniji od fabričke tačke, samim tim traktor se propinje i na manjim nagibima od onih navedenim u uputstvu.Znam sve prednosti kačenja u 3 tačke i "normalnog" kardana, ali neke stvari se moraju "žrtvovati", samo treba imati u vidu pre svega sopstvenu bezbednost, pogotovo u prvim danima korišćenja tog kačenja, ili nepoznatih terena.