Tomo Vinkovic

za vikend sam rasturio ceo volan od TV jer sam imao lufta. sad mi nije jasno taj sraf (crvic) o kome vi pricate da se ubusi u puz volana, gde bih tacno trebao njega da ubusim da bi mi se smanjio luft?! nosio sam i kod strugara, i cale gledao nikako ne kapiramo... mesingani deo puza izgleda oko, ali celicni je prilicno izjeden jer nije bilo ulja, a ulazila je voda pa je iskorodirao i samim tim ostetio navoj.. pa ako moze neko da mi pomogne :)
Stavi kuciste od tamica (kosta oko 40-50 eura)i resi problem za svagda.

To si upravu,trebalo je bar3mm,ali imo ovoga kuci pa da iskoristim,ovaj je malo tanji od2,ali ojaco sam napred sa nekim debljim,videcu kako se pokaze,pa ako se bas iskrivi kupicu pravi i preraditi

I meni se cini da je lim slabasan. A neznam ni ove zabice dal ce izdrzati mozda bi ovim nosacima glava trebalo napraviti oslonac u jos jednoj tacki. Ipak svaka cast za trud...

da ti se nebude okretalo na zabicama kad bude zapelo u zemlju,i mora ti raonik biti nizi a ne krila.krila nek budu 2-3cm vislja od raonika.

Mozda bi ovakav bolje nagrtao:cool:
6bf2e9366df0d43e95ca915a.jpg

3ae2a0e3ca4238e1851d0674.jpg

trebao bih i ja sklepati nesto do proleca za nagrtanje.. ma to je mekana zemlja, ne bi trebalo da bude problema sa nagrtanjem, da se krivi lim ili okrece, valjda.

Juce sam uzeo servo od Mecke, tako da cu probati da nabudzim na Tomu, javljam kako ide :)

Evo danas stigo konacno valan od tamica pa ce biti uskoro radova:osmeh:

trebao bih i ja sklepati nesto do proleca za nagrtanje.. ma to je mekana zemlja, ne bi trebalo da bude problema sa nagrtanjem, da se krivi lim ili okrece, valjda.

Juce sam uzeo servo od Mecke, tako da cu probati da nabudzim na Tomu, javljam kako ide :)

Ajde da vidimo kako će teći radovi .ja imam servo volan od mercedesa 123, zanima me ovaj od tamića dali je lagan za okretanje.

Nazad
Vrh