Marko Sumadinac
Član
darko obrisi pp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav drustvo.Moj prijatelj pravi samohodnu platformu za branje voca i hoce da to postavi na tv.Danas bio kod mene,gledao koliko sporo moze ici tv(ja imam 732).Njemu treba da ide sto sporije pa ne znam dali manje verzije tv mozda mogu ici sporije od 732.Ako neko ima nekog tv za prodaju,moze na pp,bitan mu je motor,ionako sve skida,limariju,sediste..zbog platforme.Mozda moze da se i zameni neki zupcanik da bi isao sporije,da li je to neko radio,trebalo bi mu brzina od 200-250metara na sat.
Jeste nikolina to mi je brat od strica.@Darko cija ti ona siva Corsa sto se vidi na jednoj slicici?Da nije od Nikole iz BG-a?
Jeste nikolina to mi je brat od strica.@Darko cija ti ona siva Corsa sto se vidi na jednoj slicici?Da nije od Nikole iz BG-a?
@Predrag003 neka je sa srecom kupovina tome neka te dugo sluzi,od cega je volan na njega?e i ja da se pohvalim pazario sam tomu vinkovica tv 523 1989 god,perfektno stanje,motor fakticki nov,nije ni radio,i sa nekom nazovi prikolicom za drva ali nema veze nece se baciti,pali ko mina a kad pali na uze,bogami dvojica mora da se napnu i to dobro,e sad,zeleo bi da mi kazete,prednosti,mane,nesto malo vise o tom modelu,da znam da li da ga stovaram sa kamiona ili ne hehehe
- - - - - - - - - -