Tomo Vinkovic

Pozdrav drustvo.Moj prijatelj pravi samohodnu platformu za branje voca i hoce da to postavi na tv.Danas bio kod mene,gledao koliko sporo moze ici tv(ja imam 732).Njemu treba da ide sto sporije pa ne znam dali manje verzije tv mozda mogu ici sporije od 732.Ako neko ima nekog tv za prodaju,moze na pp,bitan mu je motor,ionako sve skida,limariju,sediste..zbog platforme.Mozda moze da se i zameni neki zupcanik da bi isao sporije,da li je to neko radio,trebalo bi mu brzina od 200-250metara na sat.

Pozdrav drustvo.Moj prijatelj pravi samohodnu platformu za branje voca i hoce da to postavi na tv.Danas bio kod mene,gledao koliko sporo moze ici tv(ja imam 732).Njemu treba da ide sto sporije pa ne znam dali manje verzije tv mozda mogu ici sporije od 732.Ako neko ima nekog tv za prodaju,moze na pp,bitan mu je motor,ionako sve skida,limariju,sediste..zbog platforme.Mozda moze da se i zameni neki zupcanik da bi isao sporije,da li je to neko radio,trebalo bi mu brzina od 200-250metara na sat.

pa bolje mu da nadje nekog ko će mu to gurati(i to još pod ručnom)

@Predrag 003,nek je srecna kupovina.Samo ovaj tvoj 523 sigurno nije '89-o godiste,a ako nekim cudom i jeste onda su mu stavljani delovi od starijh modela.To se nekako ne uklapa u pricu da nista nije radio i da je fakticki nov tako da je mozda bolje da ga ne stovaras.Oni u principu imaju dosta prednosti,ali i mana i ko nije naviko na njih bolje da trazi nesto vece.

Pele ima moj ujak neki stari nemacki veliki motokultivator.spor je u pi..u materinu.a moze da povuce sta oces. Nosi gume 6.0/16. Ako bi stavio manje tockove mozda bi i mogo da postigne tako malu brzinu. Ako te zanima kazi pa mogu da ga pitam dal bi prodo.

@Darko cija ti ona siva Corsa sto se vidi na jednoj slicici?Da nije od Nikole iz BG-a?
Jeste nikolina to mi je brat od strica.

- - - - - - - - - -

@Darko cija ti ona siva Corsa sto se vidi na jednoj slicici?Da nije od Nikole iz BG-a?
Jeste nikolina to mi je brat od strica.

- - - - - - - - - -

e i ja da se pohvalim pazario sam tomu vinkovica tv 523 1989 god,perfektno stanje,motor fakticki nov,nije ni radio,i sa nekom nazovi prikolicom za drva ali nema veze nece se baciti,pali ko mina a kad pali na uze,bogami dvojica mora da se napnu i to dobro,e sad,zeleo bi da mi kazete,prednosti,mane,nesto malo vise o tom modelu,da znam da li da ga stovaram sa kamiona ili ne hehehe

fotografija-0195.jpg

fotografija-0195.jpg

- - - - - - - - - -

fotografija-0197.jpg
@Predrag003 neka je sa srecom kupovina tome neka te dugo sluzi,od cega je volan na njega?

za vikend sam rasturio ceo volan od TV jer sam imao lufta. sad mi nije jasno taj sraf (crvic) o kome vi pricate da se ubusi u puz volana, gde bih tacno trebao njega da ubusim da bi mi se smanjio luft?! nosio sam i kod strugara, i cale gledao nikako ne kapiramo... mesingani deo puza izgleda oko, ali celicni je prilicno izjeden jer nije bilo ulja, a ulazila je voda pa je iskorodirao i samim tim ostetio navoj.. pa ako moze neko da mi pomogne :)

Nazad
Vrh