Tomo Vinkovic

možda malo ali moram da imam mesta izmedju traktora i orudja(naš imam preko 100 kg i velik stomak)

- - - - - - - - - -

dscn0048.jpg

img]http://www.dodaj.rs/f/1B/JA/3c5Q3LtH/dscn0049.jpg[/img]
dscn0051.jpg

evo malo sličice.Vadilica krompira u izradi

možda malo ali moram da imam mesta izmedju traktora i orudja(naš imam preko 100 kg i velik stomak

Nebi bio problem za dužinu da su ti nosači španera na njima jači a i sami španeri su mali i slabi tako da ti neće moći izdržati pritiske koji se javlaju u lijevu i desnu stranu,sve će ti se to pokriviti .napravi jače nosače spanera od pločevine debljine najmanje 15 mm i to u trokut i primakni ih bliže toliko da se španeri mogu okretati.ideja ti je super i jako lijepo izgleda samo po meni treba da je sve mnogo masivnije.

prošlu sezonu su izdržali e sad probaću da ih ojačam(inače su od flaha od 12 mm a španere sam take našao pa zato su kakvi su kad bude puko i onda ću imat vremena da menjam):ppozdrav:

mikser@ svaka cast!
obrati paznju na polozaj motika (jedna prati sledecu),smer obrtanja kardana i nadam se da je osovina na koju stavljas motike od punog materijala,ne toliko zbog jacine,vec zbog tezine,jer freza mora da bude i propisno teska da bi radila...da,obavezno napravi i distancere dubine rada,bilo na samom diferencujalu,bilo sa strane na oklopu (skije)

Gotov frezer da malo osvezimo temu(naravno dejan 351 sve sam imo u planu)
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
a promena smera nije problem ako zavrsi kod nekog za drugi tip(samo se tanjirasti stavi sa druge strane)i dobije se drugi smer.

Hvala drugari:ppozdrav:, imo sam samo pogon pa reko da nestoji dokon,ideja milion,a zima je:ideja:.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh