Tomo Vinkovic

Ugradio sam hidraulicno kvacilo i sada sam prezadovoljan sa tomom i naravno muzika..
1085v07.jpg

x3ilhs.jpg

2sblajc.jpg

Da cuje se odlicno , zadovoljan sam mada sam ostavio i mogucnost prosirivanja.Najvise sam zadovoljan sa kvacilom. Pri kraju mi je i podrivac.

Ooooo @gorski, pa kod tebe se radi.
Sad gledam prvu sliku, i koliko mi se čini, tu ima delova za dve tomice...
Sretno ti sa radovima!
To je od 700-ke?
Neznam dali si već sklopio, al ajd da pitam...vidim na prvoj slici, kardanski zglob(dole levo), jesi možda premerio dimenzije krstova unutar zgloba?
pozzz joe!

Lepo i jednostavno odrađeno...sve pohvale!
Samo vodi računa kod podizanja, čini mi se da ako previše digneš, kardan bude češao u kućište tarupa!
pozzz joe!

Lepo urađeno a posebno mi se sviđa reduktor.Dali si kupio novog ili od čega je i kolika mu je redukcija?Hvala.

Ooooo @gorski, pa kod tebe se radi.
Sad gledam prvu sliku, i koliko mi se čini, tu ima delova za dve tomice...
Sretno ti sa radovima!
To je od 700-ke?
Neznam dali si već sklopio, al ajd da pitam...vidim na prvoj slici, kardanski zglob(dole levo), jesi možda premerio dimenzije krstova unutar zgloba?
pozzz joe!

Rastavio sam ga samo iz razloga da vidim onaj plastični zupčanik koji doze ulje,sumljao sam u njega ali na svu sreću je kao nov ne fali niti jedan zub.sve u svemu je ok očekivao sam lošije stanje,a ovaj trostepeni mjenjam samo iz razloga šta je ovaj kojeg imam bolji odnosno manje poderan no obadva bi mogli raditi bez problema .a imam i rezervni ključ sasvim malo ostećen na žadnoj strani odnosno kada se ubaci u prvu ali mislim da je opruga slaba pa ću morati kupiti nosač.skeptičan sam šta se tiče kvalitete novih djelova pa zato stavljam rabljene ali ispravne djelove.
A kardan nema skoro ni malo lufta samo na jednoj strani krstova oštećene gumice.daj reci mi ta treba da izmjerim jer još nisam ništa sastavio čekam da mi se istokare novi svornjaci za sredinu jer sam proširivao sjedište sa 30 mm na 32 mm jer je bilo elipsasto.

reduktor je od remenice traktor ga tero dal je od rusa nem pojma,sila je al je spor na kardanu 1.5/1 na nozu.al toma ima brzi kardan pa za njega moze kako hoces. imam od njega i remenicu samo se zašrafi mesto noza i na nju nameste 4 pera i mogo bi ekstra đubre da razbacuje iz reda, mislim rastura.

Preko raspusta sam imo dosta vremena pa sa malo sredjivo toma,sve sam batalio i osmirglo,pa kad budem imo vremena sledi farbanje i da se pohvalim kupio sam prikolicu za 4000din,ali treba da se izvare stranice jer je truo lim i da se komplet prefarba,kad budem stigo slikacu pa cu okaciti slike,a kupio sam i original nosac farova i svu signalizaciju__________________

Nazad
Vrh