Kosjerac
Prijatelj Foruma
Može da nosi, po prospektu je 90 kg, a za kačenje mora se prilagoditi da se lomi kao freza, tj da se dogradi onaj zglob napred da može da se kači na 4 šafa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skupo je to i jos dok se prepravi.ne znam koja je cena ove kosacice,ali mislim da nisu jevtine,ja sam pravio za fergusona kosacicu od 140cm radnog zahvata i izasla je 420e,da napomenem da nije od ladinog diferencijala,vec je u pitanju BMW menjac
- - - - - - - - - -
da,sad gledam na sajtu,ova kosta blizu 800 e i morao bi da je prepravljas
Ovokva bi vec mogla.Najlakse i najjeftinije ti je napravis ovako http://poljoinfo.com/showthread.php?127-Motokultivatori-opšta-tema/page68 (ko clan mikser),samo napred kacenje na4safa,to onda kacis na onaj kardan od freze,jedina mana je sto nema bocni nagib,ali se to moze lako izvesti
To je preradjen konjski,8coli,nede oko 20cm.Za mog toma i zemlju smonicu puna kapa,jedino sto je mali razmak izmedju daske i rama,pa nemoze lepo sasu da zaorava