Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jako tesko se pali na kanap i leti,a sad jos teze.Mene je jednom tako zeznuo akumulator,a morali smo da idemo u sumu i kao aj na kanap da ga upalim,ma nema sanse.Ne mogu uopste da ga pokrenem i dodje deda,pa dodje i cale i nas trojica kad povucemo uvijemo ga skroz i tad smo ga upalili.Motor mu je kao mina,videli ste klip.Inace koristim akumulator od 97Ah.Interesuje me kako upaliti TV 523 na kanap. Jel ima neka caka posto nisam uspeo. Inace pali odma na kljuc ali oslabeo akumulator pa nije hteo da okrene. Hvala.
Ja mog 420 upalim lako nije to neki problem a palio sam i komsiji 523 malo teze ali moze.Od 18 konja može bez problema ali 523 brale jako teško ali ima jedna caka koju sam ja koristio dok sam imao tomu 420.remenicu povratim natrag dok se ne čuje kao da zazvoni namotam konopac samo dva puta ne više jer te kompresija može povratiti prije nego se otkači taman se okrene dva puta do udara u tvrdo odnosno do tačke palenja ,meni je tako bilo lakse jer nisam uvijao traktor i 420 sam palio sa uspjehom sam.