darko7797
Član
Tomo ne trosi mnogo ja mom naspem pun rezervoar od 8 litara mozeda radi cio dan da ga ne gasim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
druze bez svoje stvari nema posla,radis kolko hoces kad hoces,i miran,orali ljudi sa konjem i volovima pa bili zadovoljni,al sad je malo pravih ljudi kolko im god das i ucinis uvek duzan. uzmi svoje da imas pa makar oro i jednobraznim sa tomom i polako.Ne znam cenunafte za 1l? Ne koristim naftu ni u jednu svrhu, sve mi je bezolovni.
Imam pitanje za gorskog i ostale koji poznaju IMT 542.Komšija ima taj traktor, medjutim on može da ore samo po ravnijem ,eventualno nekih 20-30 stepeni nagib, znači blaži nagib.Koje je vase mišljenje,da li taj traktor je zaista rizičan pod većim nagibom i do koliko bi mogao da ore maximalno nagib?
Rucna je resena da gore ne moze da bude.Na zeznuto mesto je stavljena i nikad ne mogu da je potegnem kako treba i nikad nisam siguran u nju.
sto da ne ja sam tako nastelovo,a za kičmu je rucna kombinacija sačuvaj boze,i da je trazim jos ispod sedista :
Hvala svima na savetima i pomoći.
Što više razmišljam, ipak za moje potrebe bi Toma 18ks bio više nego dovoljan.