Hvala puno na savetima.Ceniću to.
Bio sam se zaleteo i zagrejao za Tomu,gledao sam klipove na YT-u,svi koji su njime orali sa jednim,ili dvobraznim plugom,orali su već oranu zemlju.
Tako sam se bio zagrejao za IMT506SX,ne kažem da nisam zadovoljan,borac je to,prezadovoljan sam,ali IMT506 je za oko voćki,izmedju redova maline/kupime,za freziranje i ni za šta više.
Moji apetiti su u medjuvremenu porasli,shvatio sam da za jednu sezonu na selu,održavajući zemlju,posadiću i kupinu,da mogu komotno da pored tih poslova,držim i dva tovljenika(svinje),10tak koka nosilja(iznošenih),a za sve to mi treba 1.5ha zemlje i 1 jači traktor koji bi to orao,frezirao.Sve imam,osim traktora
Pa čak i Tomu da uzmem,ali za realnu cenu,sve što planiram bih mogao da ostvarim,jer mi se isplati i da platim da mi komšija jednom preore velikim traktorom,a posle bih ja Tomom,sa dvobrazdnim plugom i frezom,sve to održavao.
Vladimirac je veliki traktor,a ne planiram uslužno da orem.Jedino što mu je nosivost Vladice/IMT 533 deklarisana na 3t,a sa Tomom je 1.5t,a po ceni su tu negde.