Tomo Vinkovic

taj mora da ti je dobar prijatelj,sam sebi da ga pravis kostacete 20e,jel ima tamo na uzubljenju kanza sa unutrasnje strane,ja sam samo nju platio 1700+lezaja 2 zljebasta osovina itd.

boban sajle bg
“BOBAN SAJLE”, Beograd, Du{anovac, ul. Peke Pavlovi}a br
. 39,
T
el./Fax: + 381 1
1 347 33 10, 347 33 20, 347 33 30, 347 33 88, 347 34 55, 347 35 65
.bobansajle.co.y

taj mora da ti je dobar prijatelj,sam sebi da ga pravis kostacete 20e,jel ima tamo na uzubljenju kanza sa unutrasnje strane,ja sam samo nju platio 1700+lezaja 2 zljebasta osovina itd.

materijal je bio moj,a inače kad sam se raspitivao o ceni original izlaz kardana košta 130 evrića(žao mi je što ne mogu da ga uslikam pošto mi je fotoaparat bacio peškir)

evo prepravke menača,sto daleko daleko izluđivalo me saginjanje,
slika025.jpg
[/IMG]
slika027.jpg
[/IMG]
a ovaj sraf sam ugradio da se precizno nasteluje kojom brzinom se spusta hidraulik,da nebi bilo ko iz katapulta.

vosi-tako vec uredu ija treba da ovih dana napravim,imam sve samo da odem do druga strugara.

Moze li toma i koji model vuci bocnu frezu za medjurednu obradu, moravin atomizer od 400 litara i spremac od nekih 2 metra sirine? To troje mi treba za vocnjak pa me interesuje mogu li sa tomom to raditi jer ipak je dosta uzak i okretan za medjuredni prolaz ili da trazim 539?

- - - - - - - - - -

Ili je bolje ako to moze da trazim vuceni atomizer do 1000 litara?

Nazad
Vrh