darko7797
Član
onako bezveze mozda je neki kvar
- - - - - - - - - -
Dali postoji balirka za TOMO VINKOVICA?
- - - - - - - - - -
Dali postoji balirka za TOMO VINKOVICA?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kojeg ti tomu imas
mos li izbaciti sliku vadilice za krompir da vidim kakva je?Dodaj još 200 kila za vitlo i imaš dvije tone.Zar se ne vidi da tomo poskakuje i da je falila samo brža reakcija vozača ursusa pa da ishod bude sasvim drugačiji.a točnije tomo 732 ima 1136 kila sa utegima od 50 kila na sva četri točka.
za tu povrsinu i te poslove dovoljan je najmanji TV i to tipovi 418,419,420,818,sa snagom od 18ks,ovim redom su se pojavljivali tokom proizvodnje,pa tako ide i njihova cena.Samo traktor ne mozes naci ispod 1500 e a da je dobar,freza je izmedju 400 i 500e.,plug je od 50 do 80 e(najbolje uzmi jednobrazni),prikolica je dosta skupa (originial 1,5t),ali mozes koristiti od motokultivatoraPozdrav.
Jos nisam pročitao celu temu.
Planiram da uzmem manji traktor za oranje nekoliko parcela.Jedna je 80ari i uglavnom je ravna.
Druga je 50ari, 20ari je u ravnom delu,a ostalih 30 je uglavnom pod padom, oko 75% koji se spusta u ravniji deo.
Ne znam šta da uzmem, to je čisto za moje potrebe..oranje ,reziranje.
Razmišljao sam o TomiVinković, mali je i može po neravnim terenima da ore.
Koji model Tome Vinković mi savetujete i do koliko konja?Ako je kupovina preko oglasa sumnjiva, jer se budže mašine..šta mi predlažete do 2000evra da uzmem,polovno?
Znači, koristio bih ga za oranje,freziranje i transport.