darko7797
Član
kako da napravim na mog tomu paljenje na kljuc?
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a sta se desava da pomalo na filter vazduha odozgo curka ulje,cini mi se samo kad se dosta nagne.motor je odlican al trebo bi spolja filter biti suv.prvo je bilo ulja ispod rupa sad sam dodo malo iznad,al opet isto??
kako da napravim na mog tomu paljenje na kljuc?
jel to nesto mene
gorski @ ovaj zuti sa prthodne strane 419,sad sam sipo lozu i necuri nista suv je gore nije izbacivo nista. a tero sam ga po strani bas. moguce da je do goriva.
to je normalno,postoji dozvoljen nagib pod kojim traktor moze bezbedno da radi,vecim nagibom nivo ulja se "poveca" na jednu stranu,motor ga usisa i pri tom malo "prospe" na rupicama gornjeg dela filteraa sta se desava da pomalo na filter vazduha odozgo curka ulje,cini mi se samo kad se dosta nagne.motor je odlican al trebo bi spolja filter biti suv.prvo je bilo ulja ispod rupa sad sam dodo malo iznad,al opet isto??
Kao prvo ovaj tip ne odgovara za stari tip TV-a zbog nacina kacenja (kaci se u 3 tacke),a drugo cena uopste nije niska kako navodi gospodin,dok se kvalitet Kranj atomizera ne dovodi u pitanje
naravno da je izvodljivo i to prepravkom samog atomizera (ugradnjom poteznice ili prepravka traktora na kacenje u tri tacke),ali najveci problem je kardan,koji kod novog tipa klasican traktorski,a samim tim i izlazno vratilo na pumpi,dok je na 523 sa sitnim nutom,te mora da ide inverzija,ne zbog same inverzije,vec zato sto ta inverzija na kraju ima klasican traktorski kardan.Pored toga,kod starog tipa pumpa se kaci direktno na traktor,dok kod novog postoji,kao sto napisah kardan.Ako ti nije mnogo hitno,sacekaj i budi uporan na oglasima i trazi za stari tip,tako sam i ja nasao za 200e,doduse prskalicu na koju sam nabudzio ventilator i to je sve,ostalo je sve pasent na TV 522,zapremina je 200l,pumpu sam malo reparirao (zamenio mebrane) i sve prepravke izasle 80 e.