Tomo Vinkovic

Naravno da moze i to nije nikakav problem skini volan ide malo teze ja sam sam radio izvlakač za njega odvini onu veliku maticu i vidjet ćeš da su ti svi lezajevi pokidani ,kupi nove lezajeve iste takve i kupi par dvije ili tri tanjuraste podloške koje ćeš ubaciti ispod ležaja i lufta nece biti a tanjuraste podloske su skupe ali ublazavaju udare na lezaj mjesto njih mozes staviti i obicne pločice.ako nije jasno pitaj.

Ako ih nisi pritezao na španerima onda ih tu dotegni pazi da pritom jednako dotegnes obje strane tako da ti prilikom kocenja ne navlaći na jednu stranu i nemoj pretegnuti da ti grijetromble.ako ne moze tako skini sve i ako su pakne još donekle dobre ramo gdje sjedaju obicno su krejevi poderani pa tu dovari malo i pobrusi a ako ne moze tako ili nove pakne ili kod majstora zalijepi druge.

evo malo slicica i nova rucna koja nemoze da omane.
bild1019.jpg
[/IMG]
bild1021.jpg
[/IMG]
bild1022.jpg
[/IMG]

evo malo slika danas sam nabacio sediste od korse,i prepravio papuce nozne,raspored je uzas za zaustavljanje bio,jos kad je nizbrdo moras da ustanes sad mi je sve na mestu.
bild1101.jpg
[/IMG]
bild1103.jpg
[/IMG]
bild1107.jpg
[/IMG]
bild1102.jpg
[/IMG]
bild1108.jpg
[/IMG]

Čuvaj noge!
Jako si produžio papučice, i približio noge točkovima.
Kad su papuče mokre, ili blatnjave...zna noga skliznuti ka točku!

Ma bem ti ja tog konstruktora koji konstruisa te papucice za kvacilo i kocnicu,a i polugu za rucnu.Papucica za kvacilo jos napravljena da se gazi sredinom noge,a stopalo se savija pa nekad ne pritisnem dobro kvacilo.

kakvi su ti u radu?

u usporedbi sa 420 kao kao da sam se popeo sa magarca na koja ta serija 700 su skoro isti traktori ima samo neke razlike i poboljšanja tipa kocnica jer su kod 731 i 2 bolje izvedene sa vecom polugom pa bolje koći.

Ma bem ti ja tog konstruktora koji konstruisa te papucice za kvacilo i kocnicu,a i polugu za rucnu.Papucica za kvacilo jos napravljena da se gazi sredinom noge,a stopalo se savija pa nekad ne pritisnem dobro kvacilo.

Ja sa tim papučicama nikad nisam imao problema kada je sve dobro poštelano i kvačilo i kočnica sve radi ko podmazano .

Nazad
Vrh