Tomo Vinkovic

koliko para vredi mali tomica sa losim motorom.Ima papire i radio je ali mu jem motor crk'o. Ne znam koliko para da ponudim coveku. Traktor je dosta star...

ako je 523,onda nije dosta star jer ti tipovi su poceli da se rade 1984.do 1989.Takav traktor sa losim motorom,pod uslovom da je sve drugo (menjac,hidraulika,bixne...) u relativno pristojnom stanju onda ne vise od 1200 - 1300e

nasao sam jednog na licitaciji. Uredni papiri ali kazu kao da je jako los i motor i jos kojesta, mada mislim da je to da bi me odbili od licitacije. Mislio sam da licitujem ali ne znam do koje cene da idem...Ako je neko zainteresovan mogu vam poslati slike. Pocetna cena je smesna

pa moze valjda da se pogleda pre licitacije,ipak treba videti prvo...okaci slike ovde u temi

Kako sam cuo od par ljudi mana na tv 730 su kocnice.... Da li je to tacno? Ako jeste sta je uzrok?

Nemoj da te sekiraju kocnice,tv toliko ,,juri" da ti maltene i ne trebaju:haha:.Ja na mom 732 nemam tih problema,ne koci nista specijalno ali sluze.

otisao toma bez menjaca i unistenim motorom sa pocetnih 15 na 66 hiljada...

Posto pocinje sezona rada sa frezom a ja se jos uvek dvoumim u kojoj je brzini najbolje raditi sa njom i da li kardan u brzu ili sporu,kako vi radite?

tacno je da zavisi od zemljista,najcesca kombinacija kod mene je 1.brza,multiplikator u sporoj

Tako i ja radim na svim zemljištima bolje se čuva traktor.

Kako sam cuo od par ljudi mana na tv 730 su kocnice.... Da li je to tacno? Ako jeste sta je uzrok?

Ja imam taj traktor i istina da malo slabije koči pa mu se češće moraju štelovati kočnice a uzrok je u polugi kod 730 osovina prolazi gornjom stranom zadnjeg bloka a kod serije 732 donjom stranom i zato ima jaču polugu odnosno potreban je manji pritisak za kočenje sve drugo je u potpunosti isto.

- - - - - - - - - -

U
viewer.php
[/URL][/IMG]
Ugradio servo volan od mercedasa

Poslednja izmena:
Tako i ja radim na svim zemljištima bolje se čuva traktor.

Ja imam taj traktor i istina da malo slabije koči pa mu se češće moraju štelovati kočnice a uzrok je u polugi kod 730 osovina prolazi gornjom stranom zadnjeg bloka a kod serije 732 donjom stranom i zato ima jaču polugu odnosno potreban je manji pritisak za kočenje sve drugo je u potpunosti isto.

- - - - - - - - - -

U
viewer.php
[/URL][/IMG]
Ugradio servo volan od mercedasa
Koliko te kostala ova prepravka?

To mi je radio jedan forumaš iz Krapine košta 2600 kuna to ti je oko 330 eura sve njegovo ja sam samo postavio na tomu sve paše u milimetar on ima svu pripremu to je njegov patent.meni je čak bolje od hidrauličnog .ako te zanima objasniću ti sve sta znam pa ti moze to uraditi malo bolji tokar.

Dali neko ima broj tel firme koja prodaje delove za TV 420, potreban je rotor alnasera i bendiks.

Zahvaljujem
Koliko vidim ovo su fizicka lica, dali ima neka firma koja se tim bavi u Srbiji?

Prodaju se blizu mene 2 nove gume za tv pa ako nekom treba povoljno neka se javi na pp da mu prosledim kontakt telefon prodavca.

Nazad
Vrh