Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tacno je da zavisi od zemljista,najcesca kombinacija kod mene je 1.brza,multiplikator u sporojPosto pocinje sezona rada sa frezom a ja se jos uvek dvoumim u kojoj je brzini najbolje raditi sa njom i da li kardan u brzu ili sporu,kako vi radite?
tacno je da zavisi od zemljista,najcesca kombinacija kod mene je 1.brza,multiplikator u sporoj
Kako sam cuo od par ljudi mana na tv 730 su kocnice.... Da li je to tacno? Ako jeste sta je uzrok?
Koliko te kostala ova prepravka?Tako i ja radim na svim zemljištima bolje se čuva traktor.
Ja imam taj traktor i istina da malo slabije koči pa mu se češće moraju štelovati kočnice a uzrok je u polugi kod 730 osovina prolazi gornjom stranom zadnjeg bloka a kod serije 732 donjom stranom i zato ima jaču polugu odnosno potreban je manji pritisak za kočenje sve drugo je u potpunosti isto.
- - - - - - - - - -
U[/URL][/IMG]
Ugradio servo volan od mercedasa
Probaj u Subotici(Merkator,na Kelebijskom putu) ili u Beskoj(064/111-7509Zahvaljujem
Koliko vidim ovo su fizicka lica, dali ima neka firma koja se tim bavi u Srbiji?