Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mani ga ipak su nove gume nove gumeZnaci mogao sam kupiti 4 polovne za jednu novu.Ihhh
Ja sam kupio pre godinu dana novi,negde oko 200 eura.Ne znam zasto je to tako skupo.Pozovi te brojeve sto je postavio dejan,taj prvi mobilni(Beska), jer mislim da sam kod njega video pre neki dan polovan korektor smera kardana.za novu inverziju smera pozovi 064/111-750-9,imaju dosta novih delova i salju brzom posto,a ovde pitaj za polovne 064/111-75-09 ..... 064/399-40-03 .... 060/164-44-54.... 062/840-48--52 ...062/370-455 ja sam se kod njih snabdevao kad su pitanju polovni delovi
Ja ga najvise koristim za sumu,ali i za ove ostale stvari koje si nabrojao i sve to na brdsko-planinskom terenu.Vidim da ti traktor koristis za sumu pa mi reci kakav je u sumi?? Ja nemam nekog posla velikog da radim sa njim pa mislim da bi zadovoljio potrebe. To je spremanje drva za zimu, sijeno posto imam nesto stoke, malo oranja,frezanja ( sve ukupno oko 1 dunum- neznatno), izvlacenje stajskog djubriva i tako. ali opet mi se ne uzima neki od 18 konja jer mi se to cini nekako malo posto je brdski teren. Najbolje bi bilo kad bi mogao uzeti 732 ali ovdje su stvatno skupi 3500-4000 evra.. Ali oni sigurno i vrijede tih para... PozZ