glava motora ?pre nekih 10-ak godina sam menjao karike na 522,koliko je meni poznato ti vazdusari nemaju dihtung glave,vec se sam materijal glave i cilindra pravilnim stezanjem brezona podaju jedan drugom i to je to.Sta treba uraditi da ne bi pustao kompresiju i mastijo na rebrima cilindra?.Skinutu glavu dobro ocisiti,skinuti cilindar i takodje dobro ocistiti.Da bi povrsina prstena glave dobro nalegla na cilindar,mora biti perfekto ravan i ispoliran,uzeti pastu za poliranje ventila,namazati prsten i na stolu levom rukom fiksirati cilindar a desnom vrteti glavom pritiskajucu je lagano ka cilindru.Posle svakog poliranja obrisati povrsine i pogledati da li se sjaje (kao pasija muda),tj.postupak ponavljati dok tako ne bude.Vazno je da se posle poliranja cilindar i glava dobro obrisu,jer pasta sadrzi u sebi sitan pesak.Potom namestiti cilindar u svoje leziste i glavu zatezati kilo kljucem i to sledecim redosledom srafova:1-2-3-4,2-3-4-1,3-4-1-2,4-1-2-3,sve dotle dok svaki ne bude zategnut na 10 kila.Ovakav redosled zavijanja je jako znacajan zbog ravnomernog prijanjanja glave