vosi
Član
418 skoro sam ga kupio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja mislim da je bolje potraziti njegovu prikolicu nego praviti jer sam i sam imao tu dilemu.Na kraju kada se sve sabere ne isplati se praviti.Ja sam svoju originalnu tominu prikolicu(registrovana,kipuje na tri strane,sredjena) platio oko 8oo eura),tako da malo losiju prikolicu uz nekih 2-3 dana posla oko nje mozes naci za 400-5oo eura.Smirglanje,instalacije,par kila farbe i eto je ko nova!Pozdrav drugari,nije me bilo neko vreme,ali dodje zima pa vise vremena za net,interesuje me dali ima neko prikolicu za Tomu na prodaju,model 821,ili je isplatljivije da se pravi po svom meraku
Zemljak,od mene barem nisi daleko.Ima moj komsija original prikolicu,ali mislim da joj je iseko patos jer je prepravljao nesto za sumsku,a stranice sigurno ima i komplet konstrukciju sa tockovima.Pricao je nesto kao da je proda,moram da proverim pa ti javim.tadza1975
ČlanDatum pristupanjaDec 2011LokacijaLebanePoruka30Zahvalio se6Zahvaljeno 1 put na 1 poruciDownloads0Uploads0
ma jeste i ja sam dolazio na tu ideju,ali mali problem je sto u mom kraju,jug srbije i nema nesto tih prikolica,a gde god nadjem na oglase trebace mi bar 100e da je necim doteram kuci,da idem tomom po nju i ne isplati mi se tolko,ne daju mi tolki godisnji odmor
Zemljak,od mene barem nisi daleko.Ima moj komsija original prikolicu,ali mislim da joj je iseko patos jer je prepravljao nesto za sumsku,a stranice sigurno ima i komplet konstrukciju sa tockovima.Pricao je nesto kao da je proda,moram da proverim pa ti javim.
Ja sam inace uvek za merak,jer merak nema cenu,znaci ja bi je pravio.Naracito ako ti treba i za sumu,jer original nije da pridjes sumi,jedino za soder,pesak i kamen.
Ma da,za tu cenu od 450 eur super jeevo o cemu pricam,za te pare ne mozes da je napravis,a da lici na nesto i da je jaka a ujedno i laka
http://www.kupindo.com/Poljoprivred...5_Orginal-prikolica-za-traktor-Tomo-Vinkovica
Hajde ako mozes postavi to uputstvo na temu,mozda bi ga i ja iskoristio za pravljenje cistaca za sneg!Hvala na pomoc , dobio sam upustvo za montiranje rama