a koji tip imaš?
tv 522,sta sve radio do sad.....ipak najvise se prska sa njim,njive i vocnjaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a koji tip imaš?
Zvacu redom za delove pa ko bude imao kvalitetnije,neka su i malo skuplji.Danas sam inace pitao jednog majstora za traktore koliko bi me kostalo da on to sve uradi(ja da kupim delove) i kaze mi izmedju 150 i 200 eura otvaranje i sastavljanje.Puno,puno,skoro kao i veliki traktor.Dejan je 100% u pravu, ja sam imao peh kada sam ga kupio bilo je u njemu svega i svačega, nešto je i falilo-dok sam ga doveo u red trajalo je koliko hoćeš i naravno svaki put sam mu menjao i ključ
Pele-Taj iz Beške ja mislim da radi samo sa polovnim delovima, bio sam pre par godina kod njega-al probaj Pele da nazoveš firmu Metro Subotica rade i oni taj program i super su. Uzimao sam neke zupčanike kod njih i ležajeve i kardan sve me izašlo dosta jeftinije oko 20% od ovih iz BG.
to ne da je mnogo,vec se granici sa bezobrazlukom,nego ipak bi da podetim da to nije mali posao.E sad,ima ovde nas koji smo TV rastavljali (ne samo zbog kljuca) vise puta i nama sad sa ove distance to izgleda smesan posao,secam se kad sam ga prvi rastavio a nije bilo ni net-a ni blizu nekog majstora jer su mom kraju svi TV odavo "posahranjivaniToliko trazi majstor ali moze on traziti koliko hoce,bitno je ko ce mu dati dnevnicu od 100 eura.Sto je puno brate puno je.
kolega pazi kod kupovine....oni su ti isto kao i kad radiš na motoru recimo prvu specijalu pa ti treba klip malo veći od orginala e tako ti je i stim jer meni je majstor to mjenjo prije par mjeseci i sjećam se da je tražio +0.5 ili +0,2... znači malo veći ako ti taj tvoj ima lufta...pozdrav i sretno s poslomda vas pitam kod TV 418 kada menjam one bolcne na sredini jel moram da ga rastavim na dva dela(mislim na traktor)ili mogu tako što izvadim gornju pa zamenim a posle izvadim donju i isto ga zamenim?