Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
odlican posao,sto kaze Neba dobrodosao u klub a sto se nalepnica tice ima ih po vasarima (Ruma,S.Palanka...),ne znam koji grad ti je najblizi[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Prvo da se zahvalim svima koji su mi pomogli savetima oko ovog problema,joekiki,deja,neba....Rastavljanje je trajalo oko 4-5 sati jer nisam nikad ranije to radio.Ja sam bio vise fizikalac a majstor moj zet.Mnogo nam je znacila slika tog kljuca jer nebi znali sta da gledamo i gde da ga pronadjemo.Sama popravka i ne traje dugo,sveukupno rastavljanje i sastavljenje se moze uraditi za 7-8 sati (dvojica ljudi),tako da one majstorske dnevnice od 200 eura ne piju vodu!Pohabani deo sam kupio u Beski(3ooo din).Troskovi su bili jos za silikon i za pivo.Ostali delovi u sklopu menjaca ne izgledaju lose tako da to nisam nista menjao.Usput smo uradili i resili se lufta u volanu(ubusili jednog ,,crva" u kuciste i mesinganu spiralu),tako da neseta gore -dole par milimetara i pravi prazan hod).Postavili smo i kilometar sajlu.Problem sa nedostatkom dela u pinjonu smo resili pravljenjem dela koji nedostaje,tj dela koji vodi iz pinjona u blok.
tv 523 ima 735kg + 4 tega po 50kg ukupno 935 kgHvala.Jos kad bi znao da mi kazes,kolika mu je masa?
Treba mi za tv732,mislim da su originalne nalepnice crne bojeZa koji ti TV treba nalepnice? tj zbog boje i broja, ako zelis dacu ti broj na pp,da se konsultujes sa njim.
Joekiki,sutra pocinjem sa rastavljanjem,ko prezivi pricace