Tomo Vinkovic

Sada mi ostaje samo da ga izglancam i parkiram do proleca i prvog prskanja vocnjaka.I da ,zaboravio sam da pitam,ima li negde da se kupi za njega nalepnica tv,kada je bal neka je bal:osmeh:

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Prvo da se zahvalim svima koji su mi pomogli savetima oko ovog problema,joekiki,deja,neba....Rastavljanje je trajalo oko 4-5 sati jer nisam nikad ranije to radio.Ja sam bio vise fizikalac a majstor moj zet.Mnogo nam je znacila slika tog kljuca jer nebi znali sta da gledamo i gde da ga pronadjemo.Sama popravka i ne traje dugo,sveukupno rastavljanje i sastavljenje se moze uraditi za 7-8 sati (dvojica ljudi),tako da one majstorske dnevnice od 200 eura ne piju vodu!Pohabani deo sam kupio u Beski(3ooo din).Troskovi su bili jos za silikon i za pivo:haha:.Ostali delovi u sklopu menjaca ne izgledaju lose tako da to nisam nista menjao.Usput smo uradili i resili se lufta u volanu(ubusili jednog ,,crva" u kuciste i mesinganu spiralu),tako da neseta gore -dole par milimetara i pravi prazan hod).Postavili smo i kilometar sajlu.Problem sa nedostatkom dela u pinjonu smo resili pravljenjem dela koji nedostaje,tj dela koji vodi iz pinjona u blok.
odlican posao,sto kaze Neba dobrodosao u klub :ppozdrav:a sto se nalepnica tice ima ih po vasarima (Ruma,S.Palanka...),ne znam koji grad ti je najblizi

Mi za TV u sali kazemo unuk od LKT-a.Jest da moze svuda da se zavuce i oko duba okrene ali ne moze bas mnogo da povuce.Najvise ga zajebavaju mali tockovi i mala masa,naidje na kamen kao pesnica i izgubi korak.
Jel zna neko kolika mu je zapremina motora?

Pele, nalepnica na vašarima nema, ja tražim svaki put kad odem u Rumu, ako nabaviš uzi i meni jednu :bravo:

Pogledacu dal ima 15-og u Palanci,nisam se interesovao za TV nalepnice pa nisam ni pitao,uzimao sam samo za R65

Nalepnica nema ovde kod mene u N.Sadu.Vise puta sam isao na najlon pijacu gde nema cega nema ali nista.Tip koji radi nalepnice kaze da ne radi zbog malih serija pa mu se ne isplati.Ja sam mislio da ima u Rumi ali eto znaci ni tamo nema!?Ajde ko prvi nadje da prijavi pa kome treba da se posalje...Placanje posteno-samo utorkom(kao Pera Zdera za pljeskavice):haha:.

Ma nije problem za placenje,samo da se nadje. Imam drugara u Vrbas radi nalepnice,pitacu ga dal bi izradio TV nalepnice.

Za koji ti TV treba nalepnice? tj zbog boje i broja, ako zelis dacu ti broj na pp,da se konsultujes sa njim.

Joekiki,sutra pocinjem sa rastavljanjem,ko prezivi pricace:haha:

Eto vidiš, preživeo si...i bogatiji si za 150-200e :haha:
Boga mi,,,dobro oglaban ključ.
Sad ti je ključ nov, i u buduće kad menjaš brzine, nemoj da te mrzi da zaustaviš traktor skroz, kad stane onda menjaj brzine...jer menjanje brzine u hodu uništi ključ!

Ova nalepnica je delo ruku @bagudina sa HR foruma...

tv732.jpg

Ko zna kako ga je vozio prethodni vlasnik,tomica je kod mene tek nesto vise od godinu dana.Kljuc je stvarno katastrofa.I covek kod koga sam kupio novi kljuc kaze da je cudo kako je i isao do sada!A ovo za nalepnice hvala...Poslao mi je i Postar na pp neki broj telefona pa cu zvati da vidim .

- - - - - - - - - -

Danas dok sam prolazio pored Kanjize vidim nekog tipa koji tanjira vocnjak sa tv 731 i naravno stanem da popricamo.Tv godiste 1978 i ima hidraulicni volan.Koja je to razlika-neverovatna.Sa bukvalno jednim prstom ga okrece.Dao mi je i broj telefona nekog tipa iz Subotice koji to prepravlja .To ce mi biti verovatno sledece ulaganje u tomu.Inace svratio sam i u Metro u Subotici,imaju svasta za tomicu.Kupio sam samo sajlu za gas -360,oo.Inace kod njih je kompletan kljuc sa kucistem 2.100 din a bez kucista 500 din.

molim vas neko da mi kaže dali nekome popravljao sredinu traktora(mislim na bolcne)ovaj majstor iz Beške?Ako jeste da li može neka slika kako to izgleda pošto kaže da stavlja i neke plastične čaure pa me interesuje kako to izgledi :osmeh:

Nazad
Vrh