Mirko015
Novajlija
Zna li neko Tihomira, nema ga da odgovori na pp vezano za ovu poteznicu i alanser ? Ako je još uvek aktuelno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zna li neko Tihomira, nema ga da odgovori na pp vezano za ovu poteznicu i alanser ? Ako je još uvek aktuelno...
nije TV ni za toliku udaljenost ni za 7ha voca,imao sam ga dosta dugo i prodao,moj savet je ferguson,a sve sto te zanima oko TV-a pitaj slobodnoJedno pitanje za poznavaoce TV traktora.
Situacija je sledeca. Posedujem 3 vocnjaka na 3 razlicita pravca u odnosu na kucu stanovanja.
Jedan vocnjak je udaljen 16 km, drugi oko 14km a treci oko 4 km i ukupne povrsine su 7 hektara.
Dobio sam ponudu da uzmem u Sloveniji TV 821 u odlicnom stanju kao nov je u to sam se uverio u avgustu.
Da li bih mogao sa ovim traktorom da po potrebi obilazim sve tri lokacije naravno sa potrebnim prikljuccima?
Koja je njegova brzina i koliko bi mi trebalo vremena da odem do najudaljenijeg vocnjaka?
Koja mu je potrosnja i kom traktoru dajete prednost za voce TV ili fergusonu?
Ako se odlucim za kupovinu TV imacu jos puno pitanja. ...
Zaboravih da li neko zna koliko bi izasle carina i poreza za isti traktor?