Tomo Vinkovic

Znaci druga brza,kardan u sporom hodu i gas najvise do polovine!

pa da,ja sam isao sa trecinom gasa zbog brzine kretanja traktora,jer i to treba uskladiti zbog samog ucinka pri tretiranju voca

Treba da kupim neke menjacke delove za TV... Gde mogu da kupin najpovoljnije? Neki broj tel ili neki savet... Hvala!

probaj ovde 064/111-75-09 ..... 064/399-40-03 .... 060/164-44-54.... 062/840-48--52 ...062/370-455 ja sam se kod njih snabdevao kad su pitanju polovni delovi

Poslednja izmena:
pozdrav svima ja sam novi na forumu, imam neke delove za tv,ako nekog interesuje
alnaser i poteznica
alnaser je iskra 1.4kw remontovan ne koristen jer mi je bio u rezervi
poteznica je original sa nastavkom za auto prikolicu i imam jos neke sitne delove

Pozdrav svima!

@Tihomir - za koju seriju TV-a je poteznica?
Jel možeš uslikati, i anlaser i poteznicu?
Hvala unapred.
pozzz joe!

imam uslikano samo neznam da postavim slike, poteznica i anlaser su od modela 523 ja mislim da odgovara i na 420 i jos neke, imam diznu neke karike i jos neke delove sto neznam za cega su, kad bih neko kupio anlaser i poteznicu dao bih mu sve te sitne delove sto imam.

---------- Poruka napisana u 22:17 ---------- Prethodna poruka je at 21:58 ----------

---------- Poruka napisana u 22:23 ---------- Prethodna poruka je at 22:17 ----------

file://localhost/C:/anlaser 2 542.jpg
file://localhost/C:/anlaser 2 540.jpg
file://localhost/C:/poteznica 2 543.jpg
file://localhost/C:/poteznica 2 544.jpg
file://localhost/C:/poteznica 2 545.jpg
file://localhost/C:/poteznica 2 546.jpg

---------- Poruka napisana u 22:29 ---------- Prethodna poruka je at 22:23 ----------

nadam se da mozes da otvoris slike, jednu po jednu kopiraj kao adresu.

Pozdrav svima!
Pihhh...mene zanima za TV800
Al nikako nemogu pogledati slike...
Ima tu negde na forum, opisano kako se slike postavljaju, al nemogu da nađem gde se nalazi :sta:
Bilo bi dobro videti, možda nekom drugom treba.

pozzz joe!

Pozdrav svima!

@Tihomir - hvala puno na fotkama, konačo si uspeo postaviti...
29qazo8.gif

Ja nemogu koristiti moju prikolicu u saobraćaju po novom zakonu, jer je ručne izrade i nemogu je registrovati...a da rizikujem, nevredi...kazne su velike
Al mogu kačiti prikolicu od auta, koji je registrovan zasebno, pa tražim upravo takvu kuku al za TV800, ili ću je morati sam izraditi.

Hvala ti još jednom što si bio uporan postaviti slike, možda nekom treba uravo tako nešto!
živ bio...:ppozdrav:
pozzz joe!

pozdrav i tebi nema veze sto ti ne odgovara, mozda ce nekom trebati,bar sam uspeo postaviti slike

Postovani poznavaoci TV traktora, interesuje me sakupljac sena za Tomu. Iz prethodnih postova sam zakljucio da postoji originalni prikljucak, koji je trakasti sakupljac. Takodje jedan clan je pisao da je prepravljao takasti sakupljac od motokultivatora. Interesuje me da li takvi sakupljaci imaju opciju prevrtanja sena, i kako to funkcionise. Takodje mi je potreban i dodatak za kardan za promenu smera kardana, tj. inverzija kardana, koja mi je neophodna za balirku. Akko neko zna gde moze da se nabavi ova inverzija kardana bio bih mu zahvalan.
Pozdrav

Zvao sam na ovaj broj i imaju, ali je i cena paprena,to je novo. Meni bi odgovarao i polovan deo, jer 200 i kusur eura je velika cifra.

@dejan 351
Hvala na brojevima. Zvao sam i ima polovan, ceni ga 180e. Mislio sam da moze da se nadje za 100e., ali tesko.

? za tihomira ; koje su dimenzije poteznice, i koji je razmak izmedju rupa vertikalno i horizontalno,
za clana vilamet; imam inverziju javi se preko foruma ili na mail micekeli@mail.com

---------- Poruka napisana 03-06-12 u 16:05 ---------- Prethodna poruka je 01-06-12 at 22:38 ----------

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]JHYhEIX/dscf4480.jpg]
dscf4480.jpg
[/url]

Pozdrav svima!

Tu sam blizu na 30min, i bio sam da vidim tu inverziju za 50e
Čovek mi preko telefona nije znao jasno da objasni kako izgleda, jedino da nije korištena i da je sive boje.
Uglavnom to nije inverzija za Tomo Vinkovic, nego za nešto drugo, sa standarnog vratila fi35mm(ženski) - na standardno vratilo fi35mm (muški)...i nije kompletna...fali dno, ali se može nakalemiti na TV sa blagim prepravkama.
Prvi utisak, da je jako kvalitetna,nema lufta,nit zapinjanja, i masivno izrađena...deluje mi mnogo jača od originalnog za TV

Evo par slika, da vam bude jasnije...
Pa ko voli nek izvoli...

pozzz joe!

Nazad
Vrh