Imam 523 I radi se sa lakocom,sem kada je puna kanta 220l plus prskalice.Smer nije bitan za prskalicu,vec za atomizer.Kolika je potrosnja za vece nije mi poznato,ali za prskanje 50 ari malina sa 523 je oko 3l.Poteznice u tri tacke je 120 evra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U BIH...dijelova ima nema sta nema,polovnih novih...sta god treba...Pik.ba...trazi...znaci..TROSTEPENI,,UKLJUCNI..PROMJENE SMJERA...60EUR...POLOVNI ORGINALNI BEZ OSTECENJA...ja uzeo duplo neka stoji na stalazi hahaha...e da u mene pe18..treba gledati sta tacno odgovara od zupcanika slicni su na oko...jedino broj zuba gledati itdЊих сам налазио у претрази али им је асортиман врло узак.
Zavisi kako ti je kačenje na njemu, ako nije u 3 tačke, onda može i ova:Pozdrav kolege po TV recite mi jel postoji fabricka kosa za TV 730, vidim da je nema nigde po oglasima? Hvala unapred
Hvala Dejo na odgovoru, imam neiskoristenu frezu od Agrije 2400, stavio nove motike,lezajeve,semeringe,i onako razmisljam sto je ne bih prepravio za TV...1/3 je odnos motika i ulaznog vratila...sirina freze 100cm...Tačan odnos okretaja vratila u odnosu na motike ne znam, a brzina vratila kod PE 18 750 (spori hod) i 1175 (brzi hod).Ono što znam da brzina motika ne sme da pređe 400 obrtaja.
Да ли знаш дал пашу проширивачи са серије 5 на серију 8? Купио сам 821,клот, а имам пар места где ми је страна па би да ја спречим невољу у стату, зато јурим прошириваче. Гледао сам и да стављају додатне уз ове фабричке, ваљда правили на стругу, ал не знам колко је то добро за полуосовине. Иначе качим само рото малчер и прскалицу на њега.Daleko od toga da toma ne moze raditi, pa ja s njim radim godinama. Isti ovakav kao sa oglasa samo smo stavili jos prosirivace i stavili prednje tegove jer fabricki ne dolaze zato sto je dosta tezi prednji kraj.
Samo sam konstatovao sta je lakse a cim je lakse logicno da je i bolje, valjda.
Ako ces tomicu gledati onda gledaj upravo taj, skuplji jeste od starog tipa ali je za toliko i bolji. Drugi surak ima taj stari tu kuca pored kuce znam sta pricam. Uradi i on ali kod ovog novog su resene mnoge stvari npr. poluosovine sto je starim mana, vec receno kardan, kacenje u tri tacke,robusniji prednji kraj, nozni gas. Sigurno je bolji onaj s dva klipa ali ja a ni on jos nismo ostavili nesto neuradjeno zato sto je falilo snage, a pogotovo u malinama to sto mislis raditi.
Druga stvar, ako uzmes ovakav, imas traktor koji ce ti sigurno odraditi posao i uvek mozes prodati a ako bi zbudzio neki 533-9 opet ces raditi ali je ipak budzevina, ako ti to nesto znaci.
Da napomenem oko prosirivaca, svaki stari ima prosirivace i sa njima on je sirok kao ovaj novi bez, jer na novi ne idu prosirivaci fabricki vec su mu trube uadjene mnogo robusnije i duze. Ako stavis prosirivace (od starog) traktor prvo izgleda drugacije, skoro dodje kao kocka (ako je sad kao pravougaonik, duzi nego siri), i nema problem sa polusosvinama zbog prosirenja, plus tegovi napred, nema zime u strani.
Mozda se cini nebito sve ovo ali veruj vrlo je bitno jer sve olaksava rad, i opasnost od prevrtanja je svedena na minimum.
Malo sam oduzio ali sam hteo da ti malo blize docaram, jer ne kupujes nesto od 50 evra pa ako pogresis nema veze.