Daleko od toga da toma ne moze raditi, pa ja s njim radim godinama. Isti ovakav kao sa oglasa samo smo stavili jos prosirivace i stavili prednje tegove jer fabricki ne dolaze zato sto je dosta tezi prednji kraj.
Samo sam konstatovao sta je lakse a cim je lakse logicno da je i bolje, valjda.
Ako ces tomicu gledati onda gledaj upravo taj, skuplji jeste od starog tipa ali je za toliko i bolji. Drugi surak ima taj stari tu kuca pored kuce znam sta pricam. Uradi i on ali kod ovog novog su resene mnoge stvari npr. poluosovine sto je starim mana, vec receno kardan, kacenje u tri tacke,robusniji prednji kraj, nozni gas. Sigurno je bolji onaj s dva klipa ali ja a ni on jos nismo ostavili nesto neuradjeno zato sto je falilo snage, a pogotovo u malinama to sto mislis raditi.
Druga stvar, ako uzmes ovakav, imas traktor koji ce ti sigurno odraditi posao i uvek mozes prodati a ako bi zbudzio neki 533-9 opet ces raditi ali je ipak budzevina, ako ti to nesto znaci.
Da napomenem oko prosirivaca, svaki stari ima prosirivace i sa njima on je sirok kao ovaj novi bez, jer na novi ne idu prosirivaci fabricki vec su mu trube uadjene mnogo robusnije i duze. Ako stavis prosirivace (od starog) traktor prvo izgleda drugacije, skoro dodje kao kocka (ako je sad kao pravougaonik, duzi nego siri), i nema problem sa polusosvinama zbog prosirenja, plus tegovi napred, nema zime u strani.
Mozda se cini nebito sve ovo ali veruj vrlo je bitno jer sve olaksava rad, i opasnost od prevrtanja je svedena na minimum.
Malo sam oduzio ali sam hteo da ti malo blize docaram, jer ne kupujes nesto od 50 evra pa ako pogresis nema veze.