Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako jeProbaj da menjace izbacis u prazan hod
Tako jereduktor u brzu ili sporu ubaci
Испод седишта лево је мењач (3 брзине и 2 лера) а десно ручица хидраулике (види се на горњем видеу).Umass li rucicu ispod sedista?
Imam ga ja...ako nemas remen na remenici znaci da ti je pumpa u kucistu mjenjaca i nju vrti kardan ali samo kada vrti udesno tj naprijed dok se vozis ili kada su u leru brzine.. a ona skroz gornja naprijed poluga za saltanje u brzim ili sporim,,,u rikverc pumpa ne radi iako vrti kadran,,,al kontra...tako da nema pritiska...to je mana ovom starom sa jednim kardanom jer moras malo ranije podici hidrauliku dok npr frezas ili ores jer ako stanes da bi digao brzine u ler,,,blabla,,,hahah al skonta se brzoНисам га мако из дворишта кад не ради. А и претходни власник је само вукао приколицу, није имао оруђа.
Команде су ми овако објашњене (ако прође видо или да га качим на YT):
Vinković rukovanje (1)
Upload and share videos instantly. It's free and simple. No signup required.sendvid.com
Da je Francuz nije potrebno znanje jezika.neko mijenjao semerin izlaznog vratila,tamo dje se freza kaci, nasuo ulje pa mi curi
Ima i sa dva kardana na zglobu modela PE, MR samo original Talijanski Pasquali, TV PE je lincecirani Pasquali motokultivator sa raznim dodacima tako je dodatak i zadnji trap.sa jednim kardanom
e hvala, izvadio sam ja semering ili ti uljno brtvilo, ali mjera 25 52 10...po katalogu...hm kao da ne odgovara, malen.curi ulje nedihta..danas kupio 24 52 8 pa probamDa je Francuz nije potrebno znanje jezika.
Ima i sa dva kardana na zglobu modela PE, MR samo original Talijanski Pasquali, TV PE je lincecirani Pasquali motokultivator sa raznim dodacima tako je dodatak i zadnji trap.
http://herve.cochard.free.fr/tracteurs/Motoculteurs-Pasquali.pdf
E hvala uspio sam staviti 25 52 10...bolje ista nego nista, a posto mi ispadao iz brzih brzina, rikverc i spore nikad...odlucim rastaviti prednji mjenjac,zubi na svim zupcanicima uredni,kljuc i osovina bez lufta jedino sto sam primjetio luft na osovini rucice za mjenjanje brzina,neko je spomenuo da je imao isti problem u luftu dje je ona rascjepka sto prolazi kroz osovinu,rupa se razglabala,lezajevi svi OK,,,jedino me buni sto na nekim zupcanicima pocetak zuba je onako TUP,,,,nabrusen,,,pa sam gledao NOVE i tako i na novim,,,ZATUPLJENO,,,nije ostra ivica,,,tako treba valjdaUljno brtvilo ili ti semering izlaznog vratila po katalogu za Tomo Vinković PE 15 / 18 ide 25x52x12 znači malo deblje brtvilo nije 10 nego 12 u katalogu redni broj 76, kataloški broj ( Matricola ) semeringa 7813, anello di tenuta ( brtvilo ) 25x52x12
Gledamo zadnji trap od Motocoltivatori Pasquali Tipo SO - TE taj ima brzine u zadnjem trapu Tomo Vinković PE 15 / 18 je licencirani Pasquali.
http://vieux.tracteurs.free.fr/pdf/Pasquali_arrieretrain.pdf
Zadnji trap od Motocoltivatori Pasquali Tipo 601 nema mjenjač u zadnjem trapu i nije za modele PE 18 sa jednim kardanom već za modele PE 18 koji u sredini zgloba imaju dva kardana zadnji pogon i izlazno vratilo, redni broj 3 u katalogu ( Matricola ) kataloški broj semeringa 7688 anello ( brtvilo ) 25x52x10
https://up.picr.de/42473128az.pdf?rand=1637359249
Њих сам налазио у претрази али им је асортиман врло узак.Sajla trade možda