Vidi druze, ja imam 539, i pored ostalog radim i malinu. Surak mi ima tomicu 821, 91-92 godiste znaci zadnje serije oni crveni. Sa njim radim sve u malinama, prskanje, frezanje, tarup, stajnjak, male vile kad cistim izmedju redova itd. Jednom reciju ne zamenljiv traktor u spalirskom radu, zato su ga italijani i napravili. Prskalica je Bata 200l i nosi je bez problema iako je malinjak u strani, i uzbrdo i nizbrdo i stranom. Ima kacenje u tri tacke i izlaz kardana kao 539 i isti smer. Robusnije uradjen prednji kraj, poluosovine, nozni gas, on je bez prosirivaca sirok kao ovi stariji sa prosirivacima, pa jos ako mu stavis kao mi prosirivace dodje taktor skoro u kocku, stabilan nema dalje ako me razumes.
Ipak, jednom sam prskao sa mojim traktorom rano u prolece bez vegetacije a razmak redova je 2.5m i mogu reci da je mnogo lakoradnije sa 539 nego se rvati sa tomom. Da nemam njegov traktor da koristim pre bih kupio 533-539 ( moj ne bih dirao) pa suzio nego dao pare za tomu. A sad uzmi u obzir neku stariju seriju, prepravke oko kardana smer itd.